Tony Jaa a socat Asia. Din star de cinema a ales sa fie calugar budist

Dată publicare: 31-05-2010 00:00
Dată actualizare: 08-10-2012 16:16
Sursa: Twich Film


Tony Jaa

Soc in cinematografia asiatica. Starul filmelor de actiune thailandeze, Tony Jaa (Ong Bak) a renuntat la cariera din cinema si a devenit calugar budist.

Conform Twitch Film, Jaa a mers pe un elefant pana la o manastire budista din Surin, unde si-a ras capul, a depus juramintele si a devenit oficial calugar budist.

Nu este prima oara cand actorul si regizorul are un comportament ciudat. Totul a inceput acum doi ani, la filmarile pentru Ong Bak 2. Lipsit de experienta ca regizor, Tommy Jaa a preluat regia filmului si nu a reusit sa se tina de termenele impuse. Mai mult, in fiecare dimineata taia o gaina drept ofranda zeilor. A terminat cu greu filmul, la care a depasit toate termenele de predare, filmare si montaj si a depasit bine de tot bugetul. Apoi a disparut cateva luni.

Cand s-a intors, a acordat un interviu tv, la care a inceput sa planga. Nu a facut Ong Bak 2 un singur film, ci l-a impartit in doua parti distincte, iar a treia va fi lansata in curand si in Europa. Pana acum nimeni nu stie sigur de ce Jaa, care se afla la inceputul unei cariere promitatoare ca star de actiune, a ales sa se calugareasca.

Singura speculatie din presa este cea conform careia Jaa era deja calugar, dar a fost fortat sa faca partea a treia din Ong Bak, intrucat avea un contract semnat deja.

Sursa: Twich Film

Tags: film, tony jaa, ong bak,


VIDEO PROTVPLUS.RO