Sunt sex-simboluri, dar cand te uiti la perechea lor o iei la fuga


Ultimul update: Duminica 07 Octombrie 2012 13:20
Data publicarii: Joi 14 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene
vedete

Pentru cei, dar mai ales cele care cred ca nevestele si barbatii de vedete au neaparat dimensiuni de model, exista imagini care ii contrazic!

 

Primul exemplu e musculosul Hugh Jackman. Chiar daca au existat si niste zvonuri despre faptul ca domnul are si altfel de orientari sexuale, viata sa de familie continua alaturi de doamna deloc frumoasa din imagini. Pe nevasta lui Hugh o cheama Deborra-Lee Furness, sunt impreuna de 14 ani si au impreuna doi copii adoptati.

Al doilea domn e un pic mai trecut de prima tinerete, dar pe cand domnitele oftau la replica "Bond. James Bond", Pierce Brosnan era vrajit de altcineva. Pe doamna sufletului sau o cheama Keely Shaye Smith, e ziarista si i-a daruit doi copii. Nu am reusit sa aflam cat cantareste, dar e clar ca nu are nicio jena cand vine vorba de kilogramele in plus.

Nici raposata Brittany Murphy nu s-a uitat prea tare la aspectul exterior cand s-a hotarat sa se marite in 2007 cu Simon Monjack, alaturi de care si-a trait ultimii doi ani si jumatate din viata.

 

Cei mai sexy barbati celebri de-o schioapa!
Ce cuplu de vedete are cele mai mari sanse sa se destrame in 2010?
Care e cea mai invidiata silueta de vedeta? GALERIE FOTO
FULLSCREEN
Sunt sex-simboluri, dar cand te uiti la perechea lor o iei la fuga
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO