Sora disperata. Penelope Cruz n-o vrea pe Eva Longoria cumnata

Ultima actualizare: 23-10-2012 12:23
Penelope Cruz, Eva Longoria

Lucrurile nu sunt chiar linistite in paradisul latino din care fac parte Penelope, Eva si fratele primei, Eduardo Cruz. Lui Pen ii e teama ca domnul va iesi un pic sifonat din asa relatie.

 

Doua dintre cele mai fierbinti doamne latino de la Hollywood se pregatesc de razboi. Penelope Cruz isi ascute unghiile in taina, ne asigura surse de incredere, prin intermediul tabloidului "National Enquirer".

Penelope e sigura ca Eva Longoria, in varsta de 35 de ani, ii va frange inima fratiorului Eduardo, cu 10 ani mai tanar decat ea si deloc experimentat in domeniul amorului cu vedete. Actrita considera ca Eva e prea batrana pentru el si, in plus, abia s-a despartit de sotul Tony Parker.

Si, de parca nu era de ajuns, Penelope se considera folosita de Eva. Crede ca aceasta vrea sa se dea bine pe langa ea si sotul Javier Bardem ca sa obtina roluri mai bune in filme.

"Penelope crede ca Eva nu e nimic mai mult decat o doritoare de faima, o actrita proasta de categoria B, care il foloseste pe Eduardo ca sa isi aranjeze cariera", spune sursa revistei.

Eva si Eduardo se intalnesc deja de ceva saptamani si au fost fotografiati in mai multe locuri, in ipostaze care nu lasa loc de niciun dubiu. Chiar formeaza un cuplu.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO