Peste trei milioane de telespectatori au urmarit finala Dansez pentru tine!

×
Codul embed a fost copiat

Finala sezonului al optulea al emisiunii “Dansez pentru tine” de la Pro TV s-a terminat in lacrimi de fericire. Dupa sapte saptamani de concurs dificil, toti concurentii au primit din partea emisiunii bani si speranta ca visurilor lor se pot implini.


Telespectatorii au urmarit cu sufletul la gura timp de 5 ore, ultima editie a acestui sezon, Pro TV fiind lider detasat de audienta cu cifre record pentru acest sezon atat pe intreg publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, din mediul urban.

In intervalul orar 20.30 – 1.29, cat a fost difuzata competitia visurilor, Pro TV a inregistrat o medie de audienta pe intreg publicul din mediul urban de 11,3 rating si 29,6% din cota de piata, fata de Antena 1 care a avut de mai bine de 3 ori mai putin, mai precis 3,5 rating si 9,1% din cota de piata.

La nivelul intregii populatii a Romaniei, peste trei milioane de telespectatori au urmarit in minutul de aur ultima editie din acest sezon a emisiunii “Dansez pentru tine”. Pe intreg publicul din mediul urban, in minutul record al emisiunii, 23.08, Pro TV a inregistrat 18 puncte de rating, iar 44% dintre cei din mediul urban care aveau televizoarele deschise urmareau “Dansez pentru tine”.

Jean de la Craiova si Sandra Neacsu au fost votati de telespectatori sa primeasca premiul I, trofeul visurilor si marele premiu de 60.000 de euro. La auzul verdictului, Jean a ingenunchiat, Sandra a izbucnit in lacrimi, iar coregraful lor, Bursucu’ s-a trantit pe jos si a inceput sa planga.

Citește și
Andreea Mantea
Andreea Mantea, cu sanii la vedere la “Dansez pentru tine”! Vezi video!
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Premiul asta inseamna pentru mine enorm. Am crezut ca totul este superficial, dar Dumnezeu m-a iubit. Le multumesc tuturor romanilor ca m-au votat si au avut incredere in mine. Acum este prima data cand ma bucur ca plange Sandra, pentru ca sunt lacrimi de fericire”, a marturisit emotionat castigatorul marelui premiu de la "Dansez pentru tine”, Jean de la Craiova.

Nu o sa uit niciodata toate clipele petrecute aici si toti oamenii pe care i-am cunoscut si puterea imensa pe care au avut-o Jean si Bursucu' - Bursucu' cu idei nemaipomenite care sa ne faca sa luam note mari si Jean care a luptat din rasputeri si a invins durerea de picior si de spate. Cred ca nu am sa le pot multumi toata viata”, a declarat printre lacrimi Sandra Neacsu care si-a facut vineri seara parintii fericiti prin castigarea premiului de 60.000 de euro cu care sa-si poata ingriji sanatatea si viitorul.

Seara de vineri a fost pentru Ilaria cel mai frumos cadou primit vreodata de ziua ei. La 12 noaptea toata lumea din platou i-a cantat “La multi ani” in direct pentru implinirea celor 23 de ani, iar faptul ca dupa sapte saptamani de concurs greu alaturi de Liviu Varciu a ajuns pana in finala si a reusit sa castige locul al II-lea si premiul de 20 000 de euro reprezinta pentru ea mai mult decat a sperat vreodata sa i se intample.

Ziua de 4 decembrie va ramane in istorie pentru familia Bamboi. Dupa ce Stefan si Alina Chinie au reusit prin votul publicului sa fie pe locul al treilea in clasament si sa castige premiul de 15 000 de euro, emisiunea "Dansez pentru tine” a facut ceva ce valoreaza mai mult decat orice suma de bani.

Seara nu a fost lipsita de emotii nici pentru concurentii care nu au ocupat un loc pe podium, dar care au luptat in editia finala cu cele mai bune dansuri ale lor pentru a castiga premiul de popularitate de 5.000 de euro. Frumoasa Elena Voscoboinic, partenera lui Radu Valcan, prezentatorul PoveStirilor Adevarate de la Acasa Tv, a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor si astfel si statutul de cel mai popular concurent al sezonului al optulea al emisiunii "Dansez pentru tine”.

Fiecare concurent al sezonului al optulea a terminat emisiunea de vineri fericit. Daniel Lazar, partenerul Andreei Mantea, a primit pentru mama sa pe langa premiul de consolare de 1.500 de euro, 4.000 de euro, Elena Voscoboinic a primit pentru tatal sau pe langa premiul de consolare de 1.500 de euro si cel de popularitate de 5.000 de euro, inca un premiu de 3.000 de euro, Andrei Vlad, partenerul Monicai Columbeanu, a primit pentru a-i darui mamei sale un viitor mai bun, pe langa premiul de consolare de 1.500 de euro, un alt premiu de 3.000 de euro, Iulia Deliu a primit pentru tatal ei, plecat la munca in Rusia, pe langa cei 1.500 de euro, alti 5.000 de euro, iar Adrian Muresan care a luptat pentru eroina vietii lui, mama sa, 3.000 de euro pe langa cei 1.500 primiti la eliminarea din competitie.

Chiar de ziua sa, cand a implinit 50 de ani, Marcel Pavel impreuna cu sotia sa, campionii Mihai si Elwira Petre, coregrafa Caprioara, alaturi de sotul ei, Cici de la Sistem, Pavel Bartos si Luciana Muntean, membrii juriului emisiunii, Beatrice Rancea si Wilmark au intrat in ringul visurilor cu momente speciale pentru a ajuta oameni sarmani care au nevoie de sprijin.

Frumoasa poveste „Dansez pentru tine” merge mai departe, pentru ca vineri a fost anuntat in direct ca pe data de 19 si 20 decembrie, la Teatrul Nottara se organizeaza preselectii pentru sezonul din primavara al competitiei visurilor. Cei care-si doresc sa implineasca un vis in pasi de dans trebuie sa se inscrie in preselectia care cauta noii concurenti ai sezonului al noualea al emisiunii "Dansez pentru tine”.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Dansez pentru tine: Jean sau Liviu? Afla cine a castigat trofeul visurilor!
Dansez pentru tine: Jean sau Liviu? Afla cine a castigat trofeul visurilor!

Jean de la Craiova si Liviu Varciu, alaturi de partenerele lor, au ajuns in ultima editie a acestui sezon la "Dansez pentru tine" si parca nu le venea sa se bucure. Au muncit mult, dar cel mai mult regreta ca dupa aceasta seara magia s-a destramat.

Andreea Mantea, cu sanii la vedere la “Dansez pentru tine”! Vezi video!
Andreea Mantea, cu sanii la vedere la “Dansez pentru tine”! Vezi video!

Vineri seara, in cadrul competitiei Dansez pentru tine, Andreea Mantea a avut parte de doua momente incendiare, pe care nu le va uita prea curand.

Imnul “Dansez pentru tine” in varianta lui Jean de la Craiova! Vezi video!
Imnul “Dansez pentru tine” in varianta lui Jean de la Craiova! Vezi video!

Jean de la Craiova si Sandra, partenera sa de la “Dansez pentru tine” au facut senzatie in cadrul editiei de vineri! Cei doi au luat zece pe linie pentru cel mai bun dans tiganesc al serii.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.