Oops! Mila Kunis a adormit in timp ce facea sex cu Justin Timberlake

Ultima actualizare: 09-10-2012 15:57
Justin Timberlake si Mila Kunis

Cu siguranta aceasta dezvaluire nu l-a magulit pe Justin Timberlake. Partenera lui de ecran din Friends with Benefits, Mila Kunis, a anuntat lumii intregi ca a adormit in timp ce filmau o scena de dragoste.

Actrita originara dn Ucraina a admis insa ca era foarte obosita. Cei doi au filmat multe duble si a simtit, pur si simplu, nevoia sa atipeasca pentru cateva momente.

"A fost o zi cu 18 ore de filmari. Cand am ajuns la cea de-a 17-a, stateam pe pat, iar el ma saruta pe spate si m-am gandit: 'Voi inchide ochii pentru un minut'. Urmatorul lucru pe care il stiu este ca am auzit: 'Gata, am terminat de filmat.' Am dormit ca la carte", se amuza frumoasa actrita.

Justin Timberlake si Mila Kunis joaca in Friends with Benefits rolurile a doi prieteni buni, care au trait dezamagiri in dragoste si care hotarasc de comun acord sa faca sex fara alte implicatii.

Cei doi actori au trebuit sa aleaga intre a filma scenele de dragoste primele sau ultimele, in cadrul filmarilor pentru Friends with Benefits.

'Am ales sa le lasam la sfarsit pentru ca ne-am gandit: 'Doamne, vom trebui sa filmam multe astfel de scene'. Le-am filmat in doua saptamani, cu cinci zile lucratoare, in conditiile in care in doua zile numai am experimentat. Cateva dintre scenele filmate ca experiment au ajuns in film", a dezvaluit Justin Timberlake. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO