Nicoleta Luciu si Ioana Ginghina se bat pe Augustin Viziru


Ultimul update: Sambata 30 Iunie 2012 07:06
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Iubire si onoare

Nicoleta, Ioana si Augustin dau viata, intr-un trio inedit, unei povesti de iubire condimentata cu tradari, violenta si dragoste in telenovela Iubire si onoare.

Pentru Augustin Viziru, interpretul seicului Aziz, rolul din “Iubire si onoare” a adus cu el si modificari ale aspectului fizic. “Mi-am lasat barba tocmai pentru a fi credibil intr-un rol care-mi cere sa arat ca un barbat de 30 de ani. Acum oamenii pe strada nu ma mai striga Armando, personaj pe care l-am intepretat in “Regina”.  Personajul meu actual este unul negativ, fratele vitreg al lui Amir (Radu Valcan), pe care il considera un rival la conducerea emiratului Beled el Nour. Cu toate ca in aparenta este un om puternic, caruia nu-i lipseste nimic, seicul ascunde un mare secret. Acesta insa va fi o surpriza pentru cei de ACASA”, spune Augustin.

Pentru inima lui Aziz se bat cele doua sotii, Fatima (Ioana Ginghina) si Soraya (Nicoleta Luciu). Lupta este una acerba, fiecare dintre ele incercand sa castige inima barbatului iubit. “Nu e usor deloc sa te lupti cu Nicoleta Luciu pentru inima unui barbat. Mai ales filmarile din Turcia au fost amuzante, eu si Nicoleta trebuia sa aratam, in apa care este cea mai sexy. Intreaga echipa de productie s-a amuzat teribil la filmare cand atat eu cat, si Nicoleta ne-am dezlantuit in Marea Egee”, spune amuzata Ioana.

Pentru Augustin Viziru postura de barbat care are doua sotii este putin ciudata, dar actorul spune ca secventele filmate l-au facut sa inteleaga mai bine lumea araba. “E greu sa ai o sotie, dar doua! In lumea araba insa regulile sunt altele. Aziz este un barbat puternic prins intre doua femei. De fapt, daca ma gandesc mai bine, chiar trei. 'Iubire si onoare' va fi o productie care va avea de toate si care, sigur, ii va cuceri pe cei aflati in fata micului ecran”, spune actorul.

Nicoleta Luciu, Ioana Ginghina si Augustin Viziru vor fi prezenti in joi seara la “Povestiri de noapte”, de la ora 22.30, ACASA si vor da mai multe detalii despre cum decurg filmarile si cum a inceput proiectul pentru ei inca din luna mai la Bodrum, Turcia.

Sursa: ACASA TV

VIDEO PROTVPLUS.RO