Ferma, marți, 20 octombrie 2020 LIVE. Venirea unui nou concurent stârnește reacții neașteptate

Ultima actualizare: 20-10-2020 23:25
Ferma, marți, 20 octombrie 2020. Venirea unui nou concurent stârnește reacții neașteptate
Pro TV

Ferma, marți, 20 octombrie 2020. Anda Adam și Bogdan Stoica au părăsit competiția la sfârșitul săptămânii trecute. Marți seară, liniștea aparentă din Fermă va fi, din nou, zdruncinată!

Augustin Viziru va face primii pași în curte și va stârni reacții neașteptate din partea tuturor fermierilor. În timp ce unii dintre ei se vor bucura, îi vor prezenta casa și vor încerca să-l facă să se simtă cât mai comod, alții nu se vor feri să-și recunoască nervii.

”De unde până unde atâta entuziasm pentru Augustin”, va spune Elena.

Conflictul pornit săptămâna trecută între Gabriel Toader și ceilalți concurenți pare departe de final!

”Încă fierb la ei. Aștept să văd ce iese din fiecare”, va spune Gabi. Sosirea lui Augustin poate reprezenta o nouă șansă pentru el, dar oare va reuși să se adapteze în casă sau totul se va complica și mai tare?

Nici pentru Giulia lucrurile nu sunt deloc mai ușoare. Deși a revenit în casă de câteva zile, nimeni nu pare că-și amintește de faptul că este vegetariană și că ea are nevoie de ajutorul lor la împărțirea hranei pentru a avea propria porție. ”Cât pot eu să rabd de foame? Efectiv eram leșinată de foame”, va fi întrebarea pe care o va adresa tuturor! Cum se vor rezolva lucrurile, aflăm curând!

Deschiderea plicurilor lăsate de cei doi concurenți eliminați va aduce o nouă surpriză: ambii au scris același nume ca propunere pentru rolul de fermier șef! Cine îi va fi ales adversar și cum va arăta proba, descoperim diseară!

De la 21:30, un nou fermier șef va prelua conducerea casei! Cum se va descurca, cum vor simți colegii acest nou mandat după o săptămână aflată sub semnul dictaturii, aflăm în această ediție!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO