Nicolas Cage a terminat filmarile la Hunedoara! A lasat amintire decorul

Dată publicare: 19-11-2010 00:00
Dată actualizare: 13-05-2012 06:51


Filmarile la "Ghost Rider 2", cu Nicolas Cage in rolul principal, s-au incheiat la castelul Corvinilor din Hunedoara, dar o parte din decor va ramane acolo amintire.

 Este vorba despre doua porti gotice, care au fost spulberate de o dublura a actorului dupa o goana nebuna cu motocicleta. De asemenea a ramas in urma si o scara de fier montata pe zidul de aparare al cetatii de unde mercenarii din film pazeau fortareata.

Aceasta nu a fost singura scena filmata aici. Angajatii au urmarit cu sfletul la gura toate miscarile de pe platoul improvizat langa castel.

Acum, dupa filmarile la "Ghost Rider 2", directorul muzeului incearca sa se foloseasca cat mai bine de capitalul de imagine pe care Nicolas Cage l-a adus castelului din Hunedoara.

"Producatorii filmului au donat aceste porti. Noi speram ca toata imaginea facuta in ultimele saptamani in care filmarile la acest film si numele actorului principal au fost legate de Castelul din Hunedoara sa aduca mai multi turisti in zona", spune Nicolae Ceriser, director Muzeul Castelul Corvinilor.

Castelul din Hunedoara este vizitat zilnic in medie de 300 de turisti.


VIDEO PROTVPLUS.RO