Natalie Portman si Colin Firth, favoriti la premiile Sindicatul Actorilor

Ultima actualizare: 17-06-2012 09:00

Saptamana si festivitatea de premiere la Hollywood. A venit randul Sindicatului Actorilor sa-si desemneze favoritii. Toata lumea se asteapta ca Natalie Portman si Colin Firth sa-si mai adauge un premiu in palmares.

Pe covorul rosu din fata celebrului Shrine Auditorium din Los Angeles vor pasi duminica seara cei mai in voga actori.

Printre acestia si campionii festivitatilor de premiere de pana acum, Natalie Portman si Colin Firth. Dupa ce au castigat cam tot ce se putea in acest an, cei doi au toate sansele sa primeasca si recunoasterea colegilor de breasla din Sindicatul Actorilor.

Competitia va fi ceva mai stransa la categoria" roluri secundare". Chiar si asa, Christian Bale are un mic avans in fata concurentei, avand in vedere ca rolul din "Luptatorul" i-a adus deja un Glob de Aur.

La categoria cea mai buna actrita in rol secundar favoritele sunt Melissa Leo si Amy Adams pentru rolurile din acelasi "Luptatorul" si Hailee Seinfeld, o actrita de numai 16 ani care face un rol memorabil in "Adevaratul Curaj".

Lista castigatorilor este asteptata cu mult interes. Mai ales daca ne gandim ca anul trecut palmaresul a coincis in totalitate cu cel de la Oscaruri.

Ultimul premiu al serii, cel pentru cea mai buna distributie, este in unele cazuri un indicator al Oscarului pentru filmul anului. Anul acesta nominalizati sunt: "Lebada Neagra", "Luptatorul", "Copiii sunt bine", "Discursul Regelui", "Reteaua de Socializare".

Una peste alta, organizatorii s-au asigurat ca vedetele vor avea parte de cateva ore absolut incantatoare. In mod traditional, ceremonia organizata de Sindicatul Actorilor este o "afacere" mai putin formala decat alte festivitati de premiere.

"Discursul Regelui" si-a mai adaugat un trofeu in palmares.Tom Hooper a fost premiat si el de Sindicatului Regizorilor Americani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO