Naomi Campbell a venit la festival la Cannes sa il vada pe Michael Douglas

Ultima actualizare: 04-11-2012 03:48

Prezentarea in afara competitiei a peliculei "Wall Street. Banii nu dorm niciodata" a asigurat atat de necesara infuzie de staruri pe covorul rosu la Cannes.

Numeroase celebritati au tinut sa vada filmul care reia povestea si personajele din legendara productie ce i-a adus un Oscar lui Michael Douglas, in 1987.

Reintrat dupa 23 de ani in pielea "rechinului finantelor", Michael Douglas le-a marturisit ziaristilor ca in viata reala n-a fost la fel de inspirat, iar recesiunea declansata in 2008 i-a "topit" 40% din avere.

Printre privilegiatii care au capatat invitatie la proiectia de gala s-au numarat Benicio del Toro, Martin Scorsese ori Salma Hayek.

Insa, in nici un alt moment , fotoreporterii strinsi buluc langa covorul rosu nu s-au agitat mai mult decat la aparita splendidei Naomi Campbell. Topmodelul a venit insotita de iubitul ei rus, miliardarul Vladimir Doronin.

Daca e sa ne intoarcem la pretextul acestei adunari simandicoase, in "Wall Street: Banii nu dorm niciodata" il regasim pe rechinul finantelor Gordon Gekko iesit din inchisoare, imbatrinit si aparent cu colii tociti. Este ruinat si singur. Ramane insa de vazut daca lupul si-a schimbat ori ba naravul.

Potrivit propriilor marturisiri, plasind actiunea in ajunul crahului din toamna lui 2008, regizorul Oliver Stone si-a propus sa demonstreze incapacitatea finantelor mondiale de a se reforma.

Concomitent cu proiectia filmului american, intr-o alta sala, plina ochi, avea loc premiera mondiala peliculei "Aurora", semnata de Cristi Puiu in tripla ipostaza de regizor, scenarist si interpret. Intr-o reactie la cald, site-ul Indiewire.com vorbeste de un "thriller realizat in ritm lent, care capata nuante extreme si continua obsesia regizorului fata de timp".

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO