Mel Gibson recunoaste ca a batut-o pe Oksana, ca sa scape de inchisoare

Ultima actualizare: 13-07-2012 07:17
Mel Gibson

Avocatul lui Gibson a anuntat ca actorul va incheia un acord cu parchetul californian pentru a scapa de inchisoare. Potrivit presei, Gibson nu va contesta acuzatia de violenta conjugala la adresa fostei iubite, Oksana Grigorieva, comisa in ianuarie 2010.

Mai multe surse din presa americana au afirmat ca Mel Gibson, care trebuie sa se prezinte vineri in fata justitiei, va recunoaste ca a batut-o pe Oksana Grigorieva, in ianuarie 2010, si va incheia o intelegere cu procuratura americana.

Blair Berk, avocatul actorului, a confirmat faptul ca acesta i-a cerut sa faca ceea ce trebuie pentru a pune capat cat mai repede posibil acestei proceduri judiciare.

"Prioritatea lui Mel, pe parcursul acestui caz, a fost sa puna interesul micutei sale fiice Lucia (nascuta din relatia lui cu Oksana Grigorieva) si a celorlalti copii ai sai mai presus de orice decizie care va fi pronuntata", a explicat avocatul intr-un comunicat.

"Avand in minte aceste lucruri, el mi-a cerut sa il contactez pe procuror cu propunerea de a pune capat imediat acestui caz", a adaugat avocatul, fara a oferi alte detalii.

Potrivit TMZ.com, Gibson se afla in Guatemala, dar va fi prezent vineri la tribunalul din Los Angeles.

Intelegerea cu parchetul i-ar permite sa evite astfel pedeapsa cu inchisoarea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO