In 2009, ProTV a fost lider de audienta


Ultimul update: Luni 07 Mai 2012 09:28
Data publicarii: Joi 31 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene

In 2009, telespectatorii s-au bucurat de programele oferite de ProTV, indiferent ca vorbim despre Stiri, filme, sport sau emisiuni de divertisment.

 

Astfel, Stirile ProTV de la ora 19, prezentate de Andreea Esca, iar in week-end de Oana Andoni, au condus detasat in toate editiile difuzate in perioada 1 ianuarie- 30 decembrie 2009.

Romanii si-au inceput dimineata tot cu ProTV. Stirile de la ora 7, prezentate de Andreea Liptak si Mihai Dedu, au fost lider de audienta in fiecare editie, fara nici o exceptie. La fel de bine s-a descurcat si Iulia Vantur in diminetile de week-end si a ocupat primul loc in topul audientelor in fiecare sambata si duminica.

De asemenea, Stirile ProTV de la ora 13.00 prezentate de Daniel Nitoiu au condus detasat in aproape 90 % din editiile acestui an. Iar stirile de la ora 17, prezentate de Monica Dascalu, au fost si ele lider de audienta aproape zi de zi.

La fel de urmarite au fost si Stirile noptii, cu Amalia Enache si Cristian Leonte.

Iar stirile din sport prezentate de Raluca Arvat, Corina Caragea sau Vadim Vajeu si meciurile de fotbal difuzate de ProTV au fost prima optiune a publicului.

Si reportajele si anchetele difuzate de emisiunea "Romania, te Iubesc", i-au tinut pe romani in fata televizoarelor. Emisiunea a condus in 66% dintre editii. Si emisiunea "Ce se intampla, doctore?", a fost lider de audienta in 93 % din editii.

Iar divertismentul marca ProTV a fost preferatul publicului. Catalin Maruta cu "Happy Hour", cu serialul "State de Romania" si Divertis Land Of Jokes si Serviciul Roman de Comedie au cele mai apreciate emisiuni de divertisment.

Emotia, energia si eleganta emisiunii "Dansez pentru tine" au facut din ProTV favoritul incontestabil al serilor de vineri. Prezentata cu talent si gratie de Stafan Banica si Iulia Vantur, emisiunea a condus detasat in topul audientelor.

Si amatorii de filme au urmarit ProTV. Dintre cele mai vizionate 100 de productii cinematografice ale acestui an, nu mai putin de 93 au fost difuzate de ProTV.

 

Tags: protv,

L!VE REVOLUTION! - Revelionul din Piata Revolutiei
ProTV v-a pregatit un
VIDEO PROTVPLUS.RO