Hillary Swank se lupta sa-si scoata fratele din inchisoare!

Ultima actualizare: 18-06-2012 14:50

In cel mai nou film al ei, Hillary Swank joaca rolul unei femei care a facut Dreptul si a devenit avocat ca sa-si scape fratele de la inchisoare.

Personajul interpretat de Hillary Swank e varianta cinematografica a lui Betty Ann Waters, o femeie reala, a carei poveste incepe cu aproape 3 decenii in urma. O femeie de 48 de ani este ucisa brutal in Massachusetts si suspectul principal e Kenny Waters, fratele mai mic al lui Betty Ann.

Dar la trei ani de la crima, Kenny e gasit vinovat si condamnat la inchisoare pe viata. Sora lui a fost printre putinii care nu l-au crezut in stare de asa ceva. Asa ca si-a reluat liceul pe care il abandonase, apoi s-a inscris la Drept. In cele din urma a devenit avocata fratelui ei.

In cele din urma, ea a reusit sa probeze prin teste ADN ca sangele gasit la locul crimei nu e al fratelui ei. Kenny Waters a fost declarat nevinovat, dupa 18 ani de inchisoare.

Dar destinul extraordinar al acestor doi frati mai avea pregatita o ultima intorsatura. La numai sase luni dupa eliberare, Kenny a suferit un accident mortal.

Betty Ann nu mai pledeaza in prezent, dar ii ajuta cum poate pe altii, nedreptatiti de justitia americana.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO