HAMuza-te la Happy Hour! Vrei catelul din fotografie?

Ultima actualizare: 26-10-2012 02:23
Maruta si catelul

Cine l-a indragit pe Lagerfeld, celebrul catelus de la "Happy Hour", are acum motive de bucurie.


Un mic Yorkshire Terrier Toy, identic cu deja celebrul Lagerfeld, poate ajunge la un fericit telespectator care castiga concursul HAMuza-te!.

Intre 2 si 6 martie, Happy Hour lanseaza pe site-ul emisiunii, www.happyhour.ro, un concurs vesel cu un premiu pe masura, un catel simpatic care vine la pachet cu un trusou la fel de poznas.

Concursul care debuteaza in editia din 2 martie ii invita pe telespectatorii Pro TV sa intre pe site la sectiunea dedicata acestei competitii si sa se inscrie in cursa pentru castigarea catelusului happy. In editia de vineri, Maruta va anunta la Happy Hour cine este stapanul lui Lagerfeld Junior.


Odata cu acest concurs, la Happy Hour se inaugureaza o saptamana dedicata tuturor mamelor. Artisti celebri insotiti de mamele lor sau mamici foarte cunoscute, vor calca pragul emisiunii de la Pro TV.

Mai mult, telespectatorii sunt invitati si pe www.happyhour.ro pentru a vota piesa preferata dedicată mamelor. Printre cei care le canta se afla Andra, Angela Similea, Aurel Tamas, Catalin Crisan, Corina Chiriac, Fuego si Irina Loghin sau Mirabela Dauer.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO