Haios versus penibil! Voteaza cele mai amuzante personaje si... situatii!

Cabral, Mircea Solcanu

Din 2007, de cand exista „Povestirile de noapte” ACASA, ni s-au perindat prin fata ochilor multe personaje interesante, puse uneori in situatii inedite si in acelasi timp pline de haz!


Daca unele dintre ele ne-au amuzat prin firea lor, pe altele le-am indragit pentru limbajul cu adevarat haios sau pentru incapatanarea cu care incercau sa se puna in situatii... mai mult sau mai putin potrivite pentru ele. Indiferent daca ti se par haioase sau de-a dreptul penibile, ai acum ocazia de a le vota pe cele care te-au impresionat cel mai mult

La „Povestiri de noapte” am admirat-o pe Nikita in rochii de seara sau asumandu-si senzualitatea la care viseaza in spuma marii Negre ori chiar in spuma din cada, l-am aplaudat pe striperul Mihaita care s-a straduit din rasputeri sa ne demonstreze ca nu conteaza inaltimea cat conteaza... pasiunea si viteza cu care arunca de pe el hainele de scena, dar am invatat si cat de importanta este gestica atunci cand reciti o poezie consacrata, asa cum este „Somnoroase pasarele”.

Tot in cadrul emisiunii prezentate de Mircea Solcanu si Cabral am vazut ca un hot care se respecta nu fura numai televizorul, ci si telecomanda din dotare si am vazut si cum se straduieste Gherghina Stancu sa tina anii in loc, in asteptarea unui flacau dotat, numai bun de urcat pe tractor.

ACASA am vazut cum Dinu Maxer si Deea isi imprastie dovezile de iubire peste tot, mai ales pe peretii cuibusorului lor de nebunii, cum decurge o cearta intre starlete care nu mai stiu nici ele daca isi disputa talentele muzicale, stilul vestimentar, senzualitatea sau... sexualitatea si, nu in ultimul rand, am observat cum, la salonul de infrumusetare, vedetele capata aptitudini de detectivi si incearca sa rezolve cazuri celebre, cum este disparitia Elodiei!

Citește și
Cabral
Cabral a fost cerut de barbat la videochat
Noi detalii despre cazul care a şocat România. Fetiţa ascunsă în canapea a fost ucisă pentru bijuteriile pe care criminalul le-a furat şi le-a amanetat, ca să joace la pariuri

Nu mai ramane decat sa ne intrebam cine sau ce anume trezeste pasiunea nestavilita in sufletul actritei Doina Ghitescu, destul de nestatornica in sentimente, sau sa ne minunam de stilul de adevarat cuceritor al lui Tarky care are tot ce-i trebuie pentru a innebuni pe oricine, nu doar fetele pe care se straduieste sa le agate prin parc!

Ei bine, cu siguranta ca toate cele de mai sus ti-au intiparit pe fata un suras discret (doar traim cu astfel de oameni in jurul nostru zi de zi), te-au facut sa razi cu gura pana la urechi sau, cine stie, poate, din contra, te-au oripilat de-a dreptul!

Voteaza povestirea care te-a inveselit la ceas de seara sau, daca aceasta nu se regaseste printre cele prezente in top, spune-ne tu cine si cu ce poveste s-ar putea incadra intr-un asemenea top!

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Anda Adam s-a intors din vacanta petrecuta in Bahamas
Anda Adam s-a intors din vacanta petrecuta in Bahamas

Anda Adam stie cat de tare arde soarele in Bahamas, pentru ca acolo si-a incarcat bateriile in vacanta petrecuta alaturi de iubitul sau, Victor. Cantareata s-a intors de acolo nu toropita de caldura, ci pregatita sa faca ceea ce stie ea mai bine.

Cabral a fost cerut de barbat la videochat
Cabral a fost cerut de barbat la videochat

La intalnirea cu fanii la videochat-ul de pe www.acasatv.ro, Cabral a raspuns la intrebari cuminti, dar a primit si o cerere in casatorie. Ce a raspuns?

Cabral si Mircea Solcanu prezinta Povestirile in scaune cu rotile
Cabral si Mircea Solcanu prezinta Povestirile in scaune cu rotile

Miercuri, 19 noiembrie, vedetele ACASA Ioana Maria Moldovan, Cabral si Mircea Solcanu vor prezenta, in scaune cu rotile, emisiunile “Povestiri adevarate”, de la orele 17.30 si “Povestiri de noapte”, de la orele 22.00.

Recomandări
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului.
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului. "Lansarea atâtor rachete şi drone va primi un răspuns"

Cabinetul de război din Israel a luat decizia de a riposta "clar şi puternic" împotriva Iranului pentru atacul cu rachete şi drone de sâmbătă seara, informează postul de televiziune israelian Canal 12, citat de The Times of Israel.

Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”
Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene, scrie AFP.

România fierbe sub un val de căldură. Au început să moară peștii în lacuri, Dunărea a secat
România fierbe sub un val de căldură. Au început să moară peștii în lacuri, Dunărea a secat

Valul de căldură din ultimele zile aduce, dincolo de bucuria verii, și vești proaste, mai ales pentru agricultori. Rezerva de apă din sol, și așa puţină, după o iarnă fără zăpadă, este din ce în ce mai scăzută.