Alina Plugaru si Gabi Jugaru au devenit concurenti la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". Ce probe a adus a treia editie

Ultima actualizare: 22-02-2015 07:06

S-a marit grupul din cel mai asteptat reality-show din Romania, "Sunt celebru, scoate-ma de aici".

Alina Plugaru si Gabi Jugaru au ajuns si ei in jungla, unde acum sunt 12 concurenti.

Insa pana sa ajunga ei in tabara, cei care se aflau deja in salbaticie, s-au confruntat cu noi probe si temeri.

Andreea si Mihai au mancat vrute si nevrute, dar grupul nu s-a ales cu premiul mult ravnit, pentru ca Dorian a dat cu batul in balta si a incalcat regulamentul.

El, dar si Ruby, Gina si Alina vor avea mari batai de cap joi, cand vor participa la proba "Macel in pantaloni".

Seara a inceput cu vestea ca in tabara din jungla vor sosi Alina Plugaru si Gabi Jugaru, insa in ce conditii depindea de concurentii cu vechime.

Elena: "Trebuie sa renuntati la obiectul de lux pe care vi l-ati adus cu voi. Daca unul singur refuza, e ca si cum ati fi refuzat toti. In caz contrar, cei doi vor petrece o noapte in jungla, fara mancare."

Au inceput dezbaterile si, chiar daca nu a fost usor, concurentii au decis, in unanimitate de voturi, sa-si calce pe suflet si sa renunte la obiectele de lux.

Andreea: "Ei vin avantajati, mamica, pana acum au stat la hotelut, paparapapa."

Jugaru n-a plecat cu mana goala de acasa. Apoi a pornit impreuna cu Alina Plugaru spre tabara.

Gabriel Jugaru: "Acolo doar putini ajung, sa demonstrati ca meritati, singuri in doi o sa innoptati."

Intre timp, in jungla era bucurie mare. Dupa un somn bun, de dimineata, Pacha Man a facut primul dus de cand a ajuns in salbaticie.

Provocarea serii a fost "Lingura unsuroasa", la care au participat Mihai si Andreea, conform voturilor telespectatorilor. Ca sa castige toate stelele, au fost nevoiti sa termine 4 feluri de mancare si sa bea un fresh special.

Bobonete: "Daca vomitati in timpul sectiunii, adica pe felul de mancare, ati pierdut stelele."

Mai intai au servit plaman de miel, pregatit in stil african. Amandoi au obtinut stelele. Ca sa le ia si pe urmatoarele doua, au avut de mancat fiecare cate patru viermi.

Cel de-al treilea preparat a fost alcatuit din ochisori de peste, cate 6 bucati de persoana. A urmat apoi delicatesa: un ou fermentat. Shake-ul a fost facut din viermisori si insecte uscate.

Proba a fost incheiata cu succes, iar cele 12 stelute castigate puteau fi valorificate pentru mancare. Insa asta nu s-a intamplat, pentru ca Dorian Popa a incalcat regulile.

Gina: "S-au gasit mai multe pliculete de zahar si cafea si din cauza asta mancam orez si fasole."

Morosanu: "Nu mi se pare corect pana la urma, frate, imi bag picioarele. Toate 12 stele, putea sa ia jumate, ia jumate, frate, pentru un pliculet si asa ne ie toate stelele."

Dorian a avut mustrari de constiinta, asa ca s-a autopedepsit, promitand ca nu o sa manance. Intre timp, Pacha Man si Morosanu au incercat sa-si castige hrana altfel. Au improvizat o undita si au plecat la pescuit.

Insa nu s-au ales decat cu experienta. S-au intors dezamagiti la grupul lor, unde si-au votat liderul pentru urmatoarele 24 de ore. Pe Dorian, semn ca nu e nimeni suparat pe el, pentru pierderea stelelor.

In fiecare zi, cei de acasa decid prin SMS sau apel la 1264 cine participa la provocarea junglei, cine iese si cine ramane in competitie. Joi, Ruby, Gina, Dorian si Alina vor trebui sa-si invinga temerile in proba "Macel in pantaloni".

In aceasta seara, de la 20.30, aventura continua la ProTV! Emisiunea poate fi urmarita live si pe www.voyo.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO