Giuliano Stroe a demonstrat la Happy Hour de ce este cel mai puternic copil

Ultima actualizare: 24-10-2012 05:10
Giuliano Stroe

Cel mai puternic copil din lume, Giuliano Stroe, a doborat doua recorduri in direct la ”Happy Hour”, sub privirile a peste 2 milioane de telespectatori.

La numai 5 anisori, baietelul, declarat de Cartea Recordurilor drept cel mai puternic copil din lume, a uimit publicul luni seara la ”Happy Hour cu abilitatile sale. A aratat in direct ce exercitiu i-a inscris numele in Cartea Recordurilor, dar a si reusit sa doboare in direct alte doua recorduri: la flotari, fara sa atinga pamantul cu picioarele si la human flag, adica statul in maini, prins de o bara, la 90 de grade.

De pe Happylica, tatal lui Giuliano a povestit cum a inceput tot acest regim de viata pentru fiul sau, cum mama sa a descoperit ca micutul poate face spagatul pe doua scaune si cum si-a dezvoltat treptat performantele, dorindu-si sa semene cu idolul sau, personajul Spartacus dintr-un celebru serial pentru copii.

Tatal baiatului i-a povestit lui Maruta ca Giuliano se antreneaza trei, patru ore pe zi. Giuliano are un record personal, acela de mers in maini cu o minge intre picioare, pe o distanta de 10 metri, in 24 de secunde si 37 de sutimi.

Editia ”Happy Hour” de luni a fost lider de audienta, cu peste 2 milioane de telespectatori la nivelul intregii tari in minutul de aur (18.25), cand Pro Tv inregistra pe publicul din mediul urban un varf de audienta de 9,8 puncte de rating si 27,0% cota de piata, adica de doua ori mai mult decat Antena 1 (4,2 puncte de rating si 11,5 % cota de piata). Emisiunea prezentata de Catalin Maruta a fost lider de audienta pe tot intervalul orar 17.44-18.58.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO