Giulia, Alina si Pavel, dueluri pentru 90.000 de euro la Dansez pentru tine

27-11-2008 00:00


Dansez pentru tine

In finala de vineri seara de la Dansez pentru tine sunt puse in joc premii in valoare de 90.000 de euro. Giulia, Alina Dumitru si Pavel Bartos incearca sa isi ajute partenerii sa isi indeplineasca visele.

Premiul cel mare va fi de 60.000 de euro, perechea clasata pe locul doi va lua 20.000 de euro, iar cea de pe trei, 10.000 de uro.

Semifinala "se danseaza" intre Pavel Bartos si Luciana si Giulia si Andrei, iar singurii care vor decide perechea dintre cele doua care va ajunge in finala sunt telespectatorii care pot trimite sms la 1776 cu textul "Pavel" sau "Giulia".

Concurentii au de pregatit pentru vineri cate... opt coregrafii, dar stilurile de dans garanteaza o seara de vis. Printre dansuri se numara musical, freestyle si improvizatie.

Alina Dumitru si Denis vor interpreta momentul cu soricelul Aurica din Veronica, Pavel Bartos si Luciana Muntean vor face Scripcarul pe acoperis, iar Giulia va fi Mica Sirena.

La proba de improvizatie, toate cele trei perechile vor dansa in acelasi timp pe muzica la prima auditie.

Invitati speciali vor fi pe ringul de dans Mihai Petre si sora lui, Iulia si Mihai Albu, dar si copiii de la Bim-Bam, care vor incerca sa ajute alti oameni sa isi indeplineasca visele.

In semifinala, Luciana viseaza sa-l ajute pe Sebica, nepotelul ei, sa aiba parte macar de mama lui plecata in strainatate, daca de tatal lui nu mai poate, pentru ca a decedat intr-un accident de munca la numai 21 de ani. Cei care vor sa-l faca fericit pe Sebica pot trimite sms la 1776 cu textul "Pavel" sau pot suna la 0900760605.

Al doilea vis din semifinala este al lui Andrei, baiatul frumos, destept si silitor care insa are toata viata in cutii. Alaturi de mama sa, singurul om din viata lui, Andrei a fost mai mult pe drumuri. Ei n-au o casa a lor si la fiecare cateva luni trebuie sa schimbe camaruta care le gazduieste cutiile de carton, cu haine pe care nici nu le mai despacheteaza. Telespectatorii care vor ca Andrei sa aiba sansa la un camin impreuna cu mama sa, pot trimite sms la 1776 cu textul "Giulia" sau pot suna la 0900760601.

Perechea care va trece de semifinala va intra in finala cu Alina Dumitru si Denis, care danseaza pentru bunicul cel bolnav al lui Denis. Cei care vor sa readuca bucuria in familia lui si zambetul pe chipul bunicului bolnav pot trimite sms la 1776 cu textul "Alina".

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO