Gina Pistol isi joaca propriul rol in telenovela "Iubire si onoare"

09-08-2010 00:00


Gina Pistol

Gina Pistol isi va juca propriul rol in cel mai recent proiect MediaPro Pictures pentru AcasaTV, telenovela “Iubire si onoare”.

Personajul pe care il va interpreta intr-un episod este o femeie frumoasa, admirata, cunoscuta in lumea showbizului, care atrage blitzurile paparazzilor si se invarte in cafenelele din Dorobanti.

“Am acceptat cu placere propunerea de a juca in telenovela. Inca nu am filmat, dar astept cu nerabdare. Ii cunosc pe o parte dintre actorii cu care voi juca, asa ca sunt convinsa ca filmarile vor merge ca pe roate”, povesteste Gina.

Dupa discutia pe care a avut-o cu producatorii telenovelei, Gina Pistol a plecat din Buftea cu textul pe care trebuie sa il invete pentru filmare. Ea are sprijinul oamenilor dragi din jurul ei, inclusiv al iubitul ei, Nicola, care i-a urat succes in noua aventura actoriceasca pe care o va incepe.

Ginei i se pare foarte interesant subiectul telenovelei, povestea de iubire dintre un arab si o romanca si conflictul dintre doua lumi cu reguli si conceptii diferite: “Sunt multe lucuri pe care nu le stim despre lumea araba, le auzim doar de la altii. Cum a fost cazul telenovelei “Inima de tigan” care a tratat viata romilor. Productia “Iubire si onoare” trebuie urmarita pentru ca in felul acesta romanii vor afla lucruri interesante despre lumea orientala, care este foarte frumoasa, misterioasa, pasionala.”

Sursa: ACASA TV

VIDEO PROTVPLUS.RO