Gheorghe Dinica. Roluri memorabile in Inima de tigan, Regina si Aniela

Ultima actualizare: 03-10-2012 03:33

Desi poate multi s-au mirat sau li s-a parut nefiresc, Gheorghe Dinica a vrut sa simta provocarea artei in toate formele ei. Asa ca a riscat si, in ultimii ani din viata, marele actor de teatru si de film a jucat in telenovelele atat de gustate.

 

Era ferm convins ca acest gen de productie are un anumit rost si a acceptat cu placere sa apara in "Inima de Tigan" si in "Regina". De altfel, s-a retras fulgerator si n-a mai apucat sa isi incheie rolul de epoca, din "Aniela".

Un ultim interviu a fost acordat de maestrul Dinica in timpul lansarii acestei productii. Interpreta un mandru general, cu o daruire incredibila.

"Eu sunt actor si am jucat atatea personaje, incat nu ma sperie niciun personaj pe care trebuie sa-l joc", spunea Gheorghe Dinica. A fost crezul sau raspunsul la intrebarea de ce apare in telenovele. A vrut poate sa ne arate ca ia in serios fiecare rol si pune suflet in fiecare replica.

Nu doar spectatorii au fost fermecati, ci si colegii mai tineri de pe platou. Iar telenovela a facut pentru multi inca o vraja. Ni l-a pastrat viu pe Gheorghe Dinica. Maestrul va aparea in continuare in noile episoade ale serialului Aniela, filmate deja si difuzate de postul AcasaTV.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO