Filmul pentru care fanii au asteptat o saptamana in strada a avut premiera la Los Angeles

16-11-2011 07:31


Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii Saga "Amurg". "Zori de zi, partea intai" a avut premiera intr-un cinematograf din Los Angeles.

In tinute de gala si inarmati cu pixuri ca sa dea autografe, actorii din populara pelicula au fost aclamati de sute de oameni care asteaptau de cateva zile in fata cinematografului din Los Angeles.

"Zori de zi: partea intai" va rula in cinematografe din 18 noiembrie. Filmul va fi adus si in Romania, de MediaPro Distribution.

Dupa ce au asteptat chiar si o saptamana strada, in fata cinematografului, fanii filmelor "Amurg" si-au vazut visul implinit. Actorii din cea de-a patra pelicula din populara serie cu vampiri au pasit pe covorul negru.

Iar devotamentul unora dintre fani nu a cunoscut limite.

Dupa ce au dat autografe, actorii din distributie au comentat, cat mai discret posibil, si relatia de iubire dintre cele doua personaje principale, care a prins viata si in afara platourilor de filmare.

"Zori de zi" incepe cu povestea de dragoste dintre Bella si Edward, care se casatoresc si au impreuna un copil. Venirea pe lume a bebelusului, pe jumatate om, pe jumatate vampir, aproape o ucide. Iar necazurile nu se opresc aici, deoarece atat clanul Volturi, cat si varcolacii ii vaneaza pe cei trei.

VIDEO PROTVPLUS.RO