Fetele House of Fun filmeaza o editie “Euro Top 20” alaturi de VJ Oana!

07-04-2010 00:00


House of Fun

Joi, 8 aprilie, de la ora 19.00, VJ Oana le invita pe fetele din House Of Fun sa prezinte alaturi de ea o noua editie MTV Euro Top 20!

Oana le-a dat fetelor alarma dis de dimineata si le-a indemnat sa se imbrace in mare graba. Motivul? O filmare impreuna cu ea!

Mihaela, Alina si Flavia n-au banuit in acea dimineata ca la picioare li se asternea o zi plina, cu filmari, repetitii, machiaje, adrenalina, dar si multa, foarte multa distractie.

Si pentru ca cele trei locatare ale House of Fun aveau sa filmeze alaturi de Oana o editie MTV Euro Top 20, fetele au avut nevoie inainte de toate de pregatiri si repetitii. Ca sa poata arata perfect in fata camerelor, fetele au trecut prin mainile stilistilor care au avut grija ca acestea sa fie imbracate, machiate si coafate ca la carte.

Locatia aleasa pentru aceste filmari a fost si ea una inedita, astfel ca VJ Oana le-a dus pe cele trei locatare ale House of Fun la patinoar.

Fetele au fost foarte receptive, si-au luat noul rol foarte in serios, dar si-au pastrat naturaletea, ceea ce este foarte important pentru orice om de televiziune. Ne-am amuzat mult, ne-am relaxat, ne-am si concentrat, am facut impreuna un mix bun, iar Misa, Flavia si Alina cred ca s-au simtit foarte bine, gustand o bucatica din viata de prezentator tv/ VJ MTV“, a declarat Oana foarte entuziasmata.

Sursa: MTV

Tags: mtv, house of fun,

VIDEO PROTVPLUS.RO