Concurentii ramasi in competitia visurilor lupta pentru a ajunge in finala

15-04-2010 00:00


Sunt tot mai putini si mai buni, dar le este tot mai greu. Au ramas doar cateva perechi in competitia "Dansez pentru tine", iar oboseala le-a cam ajuns.

Catalin Morosanu are pe langa repetitii si antrenamente pentru urmatorul meci, Andreea Spatar munceste din greu pentru un loc in top, asa cum a avut toata editia, si Iuliana Luciu isi da toata silinta sa nu mai treaca prin emotiile duelului.

Atat vedetele, cat si partenerii lor simt ca sunt tot mai aproape de implinirea visului pentru care lupta de saptamani, asa ca nici un obstacol nu le sta in cale.

"Multa lume ar fi crezut ca nu voi mai putea dansa, dar am un vis de indeplinit si o motivatie suficienta ca sa ignor durerea si sa dansez in continuare", spune Morosanu.

Insa placerea de care vorbeste Catalin Morosanu si pasii bine executati din cele trei minute de dans au in spate ore intregi de munca.

Sperante mari au si Ioana Maria Moldovan si Razvan Fodor, care se pregatesc de la inceputul acestei saptamani sa intre in ringul de la "Dansez pentru tine".

Cele trei perechi care au scapat de duel vor dansa vineri hip hop si tango. Celelalte doua repeta in plus si stilurile editiei trecute.

VIDEO PROTVPLUS.RO