Catalin Maruta, cu trasura acasa la Marian Nistor

Ultima actualizare: 02-10-2012 12:37
Catalin Maruta

Dupa ce i-a cantat la balcon Simonei Dichiseanu de ziua ei sau dupa ce l-a invitat pe Victor Ponta, de ziua de nastere, la un raliu la bordul unei rable, Catalin Maruta isi duce mai departe promisiunea de a surprinde vedetele la ocazii speciale.

 

Astfel, in weekendul care tocmai s-a incheiat, vedeta “Happy Hour” a putut fi vazuta prin Capitala plimbandu-se intr-o trasura ornata de sarbatoare, trasa de doi cai, si mare alai dupa el! Totul pentru a face o supriza lui Marian Nistor si sotiei acestuia, la implinirea unui an de casatorie.


Inarmat cu un tort festiv, cu o trasura impodobita, cu muzica de sarbatoare, dar si cu multe bentite aidoma celor purtate de Marian Nistor, Catalin Maruta a pornit spre locuinta sotilor Nistor pentru a le ura “La multi ani”. Cine s-a oferit sa-l insoteasca, dar si de ce a fost oprit de politie si cum au reactionat sarbatoritii la vederea unui asemenea grup colorat si galagios care poposeste chiar acasa la ei, telespectatorii Pro TV vor afla luni seara, de la 17.45, la “Happy Hour”.


Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO