Carmen Hara: Romania va fi zguduita de un cutremur mare in aceasta toamna

Ultima actualizare: 24-10-2012 22:51
Carmen Hara

Invitata la Happy Hour, Carmen Hara a marturisit ca in 2010 va fi in Romania un cutremur mai mare dect cel din 1977. Cel mai probabil seismul se va produce in aceasta toamna

"Cutremurele vor continua pe parcursul acestui an. Va fi si in Romania, dar nu acum. Nu-l simt imediat, ci mai mult spre toamna", i-a marturisit Carmen Hara lui Catalin Maruta.

Harra a mai explicat si ca vor fi numeroase schimbari, ce vor aparea in viata oamenilor incepand cu anul 2012.

"2012 este inceputul unei ere si sfarsitul alteia care dureaza de 5.000 de ani. In 2012 incepe era de aur, in care noi nu putem avansa asa cum suntem acum, la acest nivel. Vor fi si oameni care nu vor reusi sa treaca in aceasta era, cei care vor ramane la convingerea ca banii si conturile bancare pot conduce lumea, cei rai, egoisti. Va trebui sa fim mai buni. Dupa 2012 se va trece intr-o era de tranzitie pana in 2033. Atunci descoperirile medicale vor fi incredibile. Boli precum cancerul sau afectiuni ale sistemului imunitar se vor trata la nivel celular, nu vor mai exista", a continuat Carmen Hara.

"Nu trebuie sa ne gandim la ceea ce va urma ca la o catastrofa, ci trebuie sa percepem totul precum o evolutie", a mai spus aceasta la Happy Hour.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO