Batalie la Premiile Emmy pentru seriale de televiziune

22-09-2008 00:00


Defilare plina de stralucire a starurilor prezente la cea de-a 60-a editie a Premiilor Emmy, pentru seriale de televiziune. Artisti de prima mana, dar si novicii din lumea buna a micului ecran, s-au inghesuit la Los Angeles, pe covorul rosu.

Marele castigator a fost serialul "Mad Men", distins cu premiul pentru cea mai buna, productie dramatica.
 
Drama "Mad Men" este o cronica acida a vietii dintr-o agentie de  publicitate new-yorkeza.

La categoria comedie,  a fost distins serialul "30 Rock", pentru al doilea an consecutiv.  Rolul interpretat in aceasta satira a patzaniilor dintr-o televiziune i-a adus lui Alec Baldwin primul trofeu Emmy din cariera.

Cu gratie,  Balwin i-a facut o reverenta  scenaristului:" Actorii sunt oameni care dau bine spunand replici gandite de oameni mult mai destepti decat ei".

La categoria cea mai buna actrita, criticii au fost unanimi. Au ales-o pe veterana Glenn Close pentru rolul din "Damages".

La categoria mini-serii, a castigat productia "John Adams" , consacrata vietii celui de-al doilea presedinte al Statelor Unite. "John Adams" a incasat 5 premii, inclusiv pentru Paul Giamatti, interpretul personajului principal.

Prezentatori si premianti deopotriva n-au ratat ocazia de a pipera ceremonia cu aluzii la situatia economica din Statele Unite: "Suntem cu totii atat de recunoscatori ca avem de lucru in aceasta economie la pamant.." , a precizat Tina Fey, actrita si scenarista seriei "30 Rock".

N-au lipsit nici micile scenete comice, savurate de spectatori. Heidi Klum a fost pacalita ca are o scama e haine.

Tags: premiile emmy,

VIDEO PROTVPLUS.RO