Agentul 007 se afla in Romania. Roger Moore filmeaza la noi

Ultima actualizare: 11-08-2012 18:16

Roger Moore, unul dintre Don Juan-ii cinematografiei mondiale, filmeaza in Romania. "Joc rolul unui bunic nesuferit", marturiste actorul, care in anii '70 frangea inimile in "James Bond" si "Sfantul".

De aceasta data, el a fost distribuit intr-o comedie care se va realiza la Peles, in Palatul Stirbei si in Studiourile MediaPro.

Roger Moore a sosit duminica noapte la Bucuresti cu o cursa de Londra. Sta la noi toata saptamana pentru ca joaca in "Christmas at Castlebury Hall", o comedie romantica in regia lui Michael Damian - cunoscut publicului roman dupa rolul lui Danny Romalotti din "Tanar si Nelinistit".

Filmul spune povestea unei tinere care isi petrece Craciunul la un castel din Europa, la invitatia unei rude indepartate.

Cu aceasta ocazie, nesuferitul si in acelasi timp fermecatorul bunic va aparea in scene care se vor turna in Castelul Peles, la Palatul Stirbei, Palatul Bragadiru, dar si in Studiourile MediaPro, din Buftea. Asta desi are totusi 83 de ani.

Roger Moore a cunoscut gloria dupa seria Bond, dar si din indragitul serial "Sfantul". Cu ochii sai incredibil de albastri a fost preferatul doamnelor din intreaga lume. Ca actor, s-a pretat perfect pentru personaje elegante si in acelasi timp dinamice, desigur, in filmele de actiune.

Roger Moore a venit in Romania impreuna cu sotia sa, multi-milionara daneza Kristina Tholstrup, care nu l-a scapat din ochi nicio clipa. Astazi actorul a inceput deja treaba la Palatul Bragadiru.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO