2 tinere spera la infatisarea mult visata la "Frumusete pe muchie de cutit"

Ultima actualizare: 16-10-2012 05:00
Frumusete pe muchie de cutit

Orice viata merita o noua sansa! Aceasta este lectia pe care o invata toti cei care calca pragul emisiunii ”Frumusete pe muchie de cutit”.

Din 6 octombrie, de la ora 20.30, la Pro Tv incepe un nou sezon despre oameni curajosi, cu povesti tulburatoare de viata, pentru care salvarea dintr-o existenta umbrita se gaseste in operatiile estetice.

In prima editie a emisiunii, telespectatorii Pro Tv vor cunoaste doua tinere, de doar 22 si 25 de ani, cu care viata a fost pana acum aspra si nedreapta, iar umilintele la care au fost supuse au fost peste limita suportabilitatii.

Nicoleta are doar 22 de ani, dar s-a confruntat cu mult mai multe greutati pana la aceasta varsta decat altii intr-o viata intreaga. La un moment dat, in timpul adolescentei, Nicoleta ajunsese sa cantarească nici mai mult, nici mai putin de 105 kg si tot atunci a trait calvarul vietii ei: prietenii o respingeau, de iubiti nici nu putea fi vorba, iar colegii nu conteneau sa-i atribuie porecle dureroase precum „elefant” sau „batoza”.

Sper sa ma intelegeti ca îii doresc si eu frumusetea si stralucirea unei tinere de 22 de ani, care aspira la o cariera, viata sociala normala, si, nu in ultimul rand la intemeierea unei familii fericite”, a marturisit Nicoleta. Tocmai de aceea, Frumusete pe muchie de cutit ii reda Nicoletei infatisarea dupa care a tanjit atata amar de vreme.

Nu mai putin impresionant este si cel de-al doilea caz prezentat in prima editie a noului sezon de Frumusete pe muchie de cutit. Daniela are 25 de ani si de cand se stie a avut un complex care a urmarit-o in permanenta. Ea s-a nascut cu o malformatie la nas si din aceasta cauza copilaria si-a petrecut-o ca prizoniera in propria-i casa, pentru ca ceilalti copii nu conteneau cu jignirile. Daniela a tot sperat ca va fi o tanara obisnuita, si cu aceasta incredere a trecut prin patru interventii de reconstructie a nasului, dar toate s-au soldat cu esecuri.

La Frumusete pe muchie de cutit, tanara va trece prin interventii la nivelul nasului, ii va fi eliminata gusa si ii va fi imbunatatit aspectul buzelor. Iar asta nu e tot, pentru ca va avea parte de surpriza vietii ei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO