Pro Tv, lider incontestabil de audienta in media romaneasca!

dansez8

In anul care a trecut, Pro Tv a reusit sa fie lider de audienta in majoritatea covarsitoare a timpului.


Indiferent ca a fost vorba de stiri, de filme, de sport sau de emisiunile de divertisment, Pro Tv a reusit sa atraga aproape de fiecare data cei mai multi telespectatori. Iar pentru asta va multumim in primul rand dumneavoastra, celor care ne apreciati.

Astfel, Stirile Pro Tv de la ora 19.00, prezentate de Andreea Esca iar in week-end de Oana Andoni, au fost lider de audienta in 97,8% dintre cele 365 de editii de anul trecut.

In medie, principala editie a Stirilor Pro Tv a obtinut o audienta medie de 8,3% din publicul urban cu varsta intre 18 si 49 de ani. Asta inseamna ca fiecare editie a Stirilor de la ora 19.00 a fost urmarita de 443.000 de persoane. Pe locurile urmatoare s-au clasat Antena 1, cu 175.000 de spectatori, si Acasa cu 124.000.

Romanii si-au inceput dimineata tot cu Pro Tv. Stirile de dimineata, prezentate de Andreea Liptak si Mihai Dedu in cursul saptamanii, au fost urmarite in medie de 184.000 de telespectatori, ocupand primul loc in audiente.

Citește și
Andra la O-la-la
O-la-la a batut meciul Steaua- Poli

La fel de bine s-au descurcat Iulia Vantur si Cosmin Stan in diminetile de week-end, cand au ocupat primul loc in topul audientelor in fiecare zi, fiind urmariti in medie de 160.000 de persoane.

Stirile de la ora 13.00 prezentate de Ioana Muntean, cele de la ora 17.00 prezentate de Monica Dascalu, si cele de seara cu  Amalia Enache si Cristian Leonte au fost lideri de audienta intr-o majoritate covarsitoare a editiilor difuzate in 2008.

Stirile sportive si meciurile din Champions League si Cupa UEFA difuzate anul trecut de Pro Tv au fost si ele prima optiune a publicului. Toate cele 12 meciuri din Champions League prezentate toamna trecuta au fost lider de audienta, fiind urmarite in medie de 780.000 de spectatori, adica de 40% dintre cei care s-au uitat la televizor in acele momente.

Postul nostru a reusit sa satisfaca cel mai bine si gusturile publicului amator de filme. Din cele mai vizionate 100 de productii cinematografice ale anului trecut, nu mai putin de 98 au fost difuzate de Pro Tv.

Si divertismentul marca Pro Tv a fost preferatul publicului. Catalin Maruta a facut "Happy" in medie 216.000 de persoane, in cele 206 emisiuni de anul trecut, dintre care 195 au fost lider de audienta.

Si sotia lui a reusit sa mentina stacheta, pentru ca majoritatea editiilor "O-la-la" au fost cele mai urmarite emisiuni din acele momente. Andra a adus in fata televizoarelor in medie 381.000 de persoane.

Romantismul si emotia, energia si eleganta emisiunii "Dansez pentru tine" au facut din Pro Tv favoritul incontestabil al serilor de vineri. Condusa cu talent si gratie de Stefan Banica si Iulia Vantur,  emisiunea a condus detasat in topul audientelor de vineri seara.

Cele 17 editii "Dansez pentru tine" difuzate in 2008 au inregistrat o audienta medie de 7,7%, ceea ce inseamna ca fiecare minut al emisiunii a fost urmarit de peste 400.000 de persoane, de doua ori mai multi decat in cazul urmatorului clasat.

Citește și...
1 Decembrie 1997 - Pro Tv, televiziunea numarul unu
1 Decembrie 1997 - Pro Tv, televiziunea numarul unu

Pro Tv a devenit postul preferat al bucurestenilor inca de la lansare si nu a vrut cu niciun chip sa mai coboare din fruntea clasamentului.

O-la-la a batut meciul Steaua- Poli
O-la-la a batut meciul Steaua- Poli

Aproape doua milioane de telespectatori s-au uitat sambata seara la O-la-la, emisiunea de la Pro TV prezentata de Andra.

Recomandări
Generalul Ben Hodges, interviu pentru Știrile PRO TV: Regiunea Crimeea va deveni aproape o capcană pentru ruși
Generalul Ben Hodges, interviu pentru Știrile PRO TV: Regiunea Crimeea va deveni aproape o capcană pentru ruși

Generalul-locotenent ( în rezervă) Ben Hodges - fost comandant al trupelor aliate din Europa - a vorbit într-un interviu acordat Știrile PRO TV despre evoluția războiului din Ucraina și cât de mare este riscul ca Rusia să atace o țară NATO.

Petrolul din Rusia este interzis oficial în UE. Ministrul Energiei: Rafinăriile din România au găsit surse alternative
Petrolul din Rusia este interzis oficial în UE. Ministrul Energiei: Rafinăriile din România au găsit surse alternative

Uniunea Europeană a interzis de luni importurile de petrol pe mare din Federația Rusă. Embargoul are ca scop reducerea veniturilor din vânzarea țițeiului pe care regimul lui Vladimir Putin le foloseşte pentru finanțarea războiului.

Comisarul european pentru economie: Vom avea o recesiune în această iarnă
Comisarul european pentru economie: Vom avea o recesiune în această iarnă

Europa va intra în recesiune la iarnă iar revenirea pe creştere nu se va întâmpla înainte de primăvara anului următor, a declarat luni comisarul european pentru economie, Paolo Gentiloni, informează Reuters.