"Vrei sa fii sotia mea?" Cerere in casatorie la festivalul Electric Castle, cu complicitatea celor din Thievery Corporation

Ultima actualizare: 25-06-2014 07:08

La Castelul Banffy din Bontida au rasunat sambata seara, din nou, acorduri de muzica electronica. 20.000 de oameni, unii veniti din strainatate, au dansat pana in zori, fara prea multe pauze.

Daca pentru unii festivalul a fost prilej de distractie, pentru un cuplu din Cluj a fost locul perfect pentru... o cerere in casatorie. Iar publicul entuziasmat a explodat pur si simplu cand pe scena a urcat trupa Bonobo.

La Castelul Banffy, rolul menestrelului a fost preluat de un DJ si trupe live, care au intretinut o atmosfera electrizanta, pana spre dimineata. In public, tinerii au schimbat hainele clasice pe imbracaminte cat mai nonconformista, iar accesoriile care au iesit in evidenta au fost... ochelarii de soare.

Cea mai asteptata trupa a serii, Bonobo din Marea Britanie, a adunat fani de toate varstele. Pentru unii, festivalul de la Bontida a fost un moment pe care nu-l vor uita toata viata. Un tanar din Cluj a tinut sa ii organizeze o surpriza de proportii iubitei. A pus totul la punct cu membrii trupei Thievery Corporation si, dupa concert, si-a chemat prietena pe scena. In fata a peste 20.000 de martori, tanarul a inghenunchiat in fata iubitei si i-a pus marea intrebare: "Vrei sa fii sotia mea?".

Duminica, tinerii petrec ultima zi de festival alaturi de alte nume mari ale muzicii electronice.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO