Visuri la Cheie, productia eveniment care va schimba destinele romanilor, din 29 octombrie, la Pro TV

Visuri la Cheie

Mai sunt doua saptamani pana la startul celei mai emotionante emisiuni a toamnei. Dupa ce a strabatut Romania in lung si-n lat, Dragos Bucur se pregateste de debutul primei editii a show-ului care va schimba destine.

Cea mai noua productie marca Pro TV va debuta miercuri, 29 octombrie, incepand cu ora 20:30. Emotii, lacrimi, zambete si sansa la o viata normala sunt ingredientele show-ului care va scrie istoria televiziunii din Romania.

Emisiunea va prezenta povesti de viata impresionante ale unor oameni care s-au sacrificat pentru binele semenilor, dar cu care soarta nu a fost la fel de darnica.

Fiecare caz prezinta tipologii diferite, de la artisti dati uitarii, la eroi de 11 ani sau oameni cu grave afectiuni de sanatate. Dragos si echipa lui reusesc sa mobilizeze comunitatea pentru a renova in timp record locuintele acestora si pentru a aduce o raza de speranta pe chipurile intinate de suferinta.

Citește și
Dragos Bucur
Actorul Dragos Bucur va prezenta din octombrie, in fiecare miercuri, la Pro TV, emisiunea "Visuri la cheie"
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

"Visuri la Cheie este o emisiune pozitiva, cu multe emotii, uneori si adrenalina, care ajuta oameni si care aduce speranta in viata acestora. Bucuria pe care o au in momentul in care vad noua locuinta este descrisa de un singur cuvant: minune. Toti au senzatia ca se petrece o minune in adevaratul sens al cuvantului", a declarat Dragos Bucur.

Cifrele sunt impresionante: peste 200 de oameni implicati, de la voluntari, echipe de constructori, echipe de arhitecti, la designeri si decoratori. 170 de ore de filmare de la startul caravanei si sute de momente care vor impresiona intreaga tara.

Iar acesta este abia inceputul. Dincolo de cifre, bucuria pe care Dragos, Alina, Adela si Andrei o aduc pe chipurile celor din familiile al caror destin s-a schimbat este de nepretuit. Cei patru nu ofera doar o locuinta complet renovata, ofera o noua sansa, o raza de speranta, un zambet copiilor si adultilor cu care soarta a fost aspra.

Crede in oameni, in fiecare miercuri de la 20:30, la PRO TV.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
YES LA VOT Dragos Bucur:
YES LA VOT Dragos Bucur: "Cred ca suntem intr-un moment in care e OBLIGATORIU sa iesim la vot"

Actorul Dragos Bucur s-a inscris in campania lansata de StirileProTV.ro: YES LA VOT.

Actorul Dragos Bucur va prezenta din octombrie, in fiecare miercuri, la Pro TV, emisiunea
Actorul Dragos Bucur va prezenta din octombrie, in fiecare miercuri, la Pro TV, emisiunea "Visuri la cheie"

In aceasta toamna, Pro TV va aduce in Romania un nou show exceptional: "Visuri la Cheie". Dupa modelul celebrului format "Extreme Makeover" din Statele Unite, emisiunea isi propune sa prezinte povestile emotionante ale unor familii sarmane.

"Ride Along", cu Dragos Bucur, debuteaza pe primul loc in box office-ul nord-american. VIDEO

Comedia politista "Ride Along" (Un politist si jumatate), de Tim Story, debuteaza pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 41,2 milioane de dolari. In acest film joaca si actorul roman Dragos Bucur.

Recomandări
Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Tot ce trebuie să știi despre zborurile către și dinspre țările Schengen. Ce se schimbă din 31 martie
Tot ce trebuie să știi despre zborurile către și dinspre țările Schengen. Ce se schimbă din 31 martie

Doar trei zile mai sunt până când vom intra în spațiul Schengen cu frontierele maritime și aeriene.