”Vino, Tepes!” Trupa PHOENIX isi lanseaza noul album pe 17 noiembrie, la Teatrul National Bucuresti

Ultima actualizare: 15-11-2014 07:12
Nicu Covaci

Renasterea trupei Phoenix continua cu lansarea albumului ”Vino, Tepes!”, in data de 17 noiembrie, la Teatrul National Bucuresti .

Productia aduce, ca fir epic, povesti ale marilor voievozi romani, adunate in cadrul unor compozitii complexe cu mesaj puternic. Vlad Tepes, Stefan cel Mare, Mircea cel Batran sau Mihai Viteazul sunt prezentati prin intermediul unor texte consacrate ale scriitorilor clasici (Cosbuc, Eminescu, Macedonski, etc), impletindu-i astfel pe ”cei ce ne-au dat nume” cu ”cei ce ne-au dat neam” intr-un album de spirit romanesc si cultura valoroasa, rar intalnita in peisajul comercial al muzicii de astazi.

Pentru albumul ”Vino, Tepes!” revine alaturi de Phoenix si graficianul si caprarul Valeriu Seppi, celebru pentru scenele din ”Cantafabule” si ”Mugur de fluier”, cel care a conturat pentru Phoenix componenta vizuala care a devenit parte integranta din brand.

O impacare intre traditional si nou, o lume cunoscuta, dar exprimata prin mijloace moderne, la cele mai inalte standarde profesionale, un mesaj brut sustinut de o muzica rafinata in interpretarea unui colectiv inedit – sunt doar cateva dintre surprizele pe care acest material discografic le anunta.

Lansarea oficiala va avea loc in data de 17 noiembrie 2014, la Teatrul National ”I.L. Caragiale din Bucuresti” incepand cu orele 19.00.

Biletele sunt disponibile in reteaua MyTicket (Magazinele Diverta, Libraria Eminescu, Magazinul Muzica), si pe www.myticket.ro.

Preturile biletelor:

Categoria I: 250 lei (include CD personalizat cu autografe, pachet de produse promotionale si intalnire meet and greet cu formatia Phoenix) – locuri limitate.
Categoria II: 120 lei
Categoria III: 70 lei

Fiecare bilet achizitionat este insotit de un CD ”Vino, Tepes!” cadou din partea formatiei Phoenix.

Componenta albumului:

Costin Adam (voce)
Dan Albu (ghitara, voce)
Sergiu Corbu Boldor (vioara, voce)
Dzidek Marcinkiewicz (keyboard)
Volker Vaessen (bass)
Flavius Hosu (tobe)
Nicu Covaci (ghitara, voce)
Cu participarea lui Andrei Cerbu (ghitara) si Aurelian Balaurul Dinca (ghitara).

Concertul "teaser" va avea loc la Beraria H, in 16 octombrie, unde se vor prezenta in prima auditie 3 dintre compozitiile albumului, cuprinse pe un disc cadou atasat biletului de intrare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO