"Vikingul" care a cucerit femeile pe Instagram. Cum arata soldatul in Fortele Navale Norvegiene care este asemanat cu Thor

04-05-2016 12:37


soldat norvegian Instagram

Publicul feminin de pe retelele de socializare s-a indragostit de un viking care seamna izbitor cu Thor. Un soldat din Fortele Navale Norvegiene, in varsta de 30 de ani, face furori cu pletele sale si muschii impresionanti.

Lasse Matberg a devenit celebru pe Instagram, unde are aproape 100.000 de fani care il urmaresc, iar doamnele si domnisoare il compara cu Thor si actorul Chris Hemsworth, cel care il joaca pe Zeul Tunetului in filme. Norvegianul face parte din Fortele Navale, dar este foarte urmarit pe Instagram, in special pentru pozele in care isi etaleaza pletele blonde sau muschii.

Datorita acestor imagini, numarul fanilor sai a crescut rapid, de la 500 la 100.000. Fie ca taie lemne, fie ca este imbracat in uniforma, Lasse arata impunator.

Acesta a spus ca, deseori, primeste cereri in casatorie din partea femeilor. "Femeile mi cer sa ma casatoresc cu ele sau sa le las insarcinate".

Cele mai indraznete i-au lasat mesaje pe Instagram si i-au facut complimente: "arati ca un inger", "Esti rea? Arati ca un personaj din lumea fictiva din Asgard", "esti un viking", i-au scris acestea.

 

Sursa: Instagram

VIDEO PROTVPLUS.RO