VIDEO. Iulia Vântur a lansat un clip în care cântă în limba hindi. Apare și Salman Khan, dar cu altă femeie

Ultima actualizare: 22-01-2022 11:40
Iulia Vantur, Salman Khan
Facebook/T-Series

Iulia Vântur și Salman Khan au lansat oficial, sâmbătă, videoclipul unei piese de dragoste, care se numește ”Main Chala”.

În această piesă, Iulia Vântur cântă în limba hindi alături de Guru Randhawa, un muzician celebru în India din zona punjabi, bhangra și Bollywood.

”Sunt foarte încântat că am putut împărtăși această melodie cu Iulia Vantur, care nu este doar o artistă minunată, ci și o persoană caldă. Tonul ei este foarte distinct și duce piesa la un alt nivel. Piesa s-a dovedit a fi frumoasă și sunt încrezător că oamenilor le va plăcea.” - a spus Randhawa, potrivit unui comunicat.

Main Chala este un cântec foarte sentimental, scris cu multă dragoste. Ne-am pus inimile în el și sper că va atinge sufletele oamenilor. Îi sunt recunoscător pentru asta, îi sunt recunoscător lui Guru pentru că a crezut în asta, pentru că a făcut acest cântec special în vocea lui. Este un artist extraordinar, îl apreciez foarte mult, atât ca muzician, dar și ca om. Cred că dragostea va fi binevenită în inimile tuturor cu Main Chala.” - a afirmat și Iulia Vântur.

 

Pe de altă parte, în acest videoclip, actorul Salman Khan apare alături de Pragya Jaiswal, o actriță cunoscută pentru filmele realizate în dialectul telugu (Tollywood) - amândoi interpretând scene de dragoste în videoclip. 

Clipul pare că se bucură deja de succes pe Youtube, unde - după doar 4 ore de la premieră -  a înregistrat deja 2,3 milioane de vizualizări.

Potrivit Indian Express, se zvonește că Salman Khan și Iulia Vantur ar avea o relație împreună.

Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a negat sau confirmat acest lucru până acum.

Iulia Vântur s-a mutat în India de șase ani, unde este implicată în numeroase proiecte profesionale artistice atât de pe partea muzicală, cât și cinematografică.

În 2021, vedeta a profitat de perioada sărbătorilor de Paște și a venit pentru o perioadă în România, unde s-a revăzut cu părinții ei, dar și cu alte persoane apropiate. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO