Vedete in costume trasnite la Balul de Caritate de la Parlament

01-11-2009 00:00


UPDATE: Dar, din dar se face! Asa s-a intamplat si sambata seara in Palatul Parlamentului, cu ocazia Balului de Caritate patronat de Asociatia Ovidiu Rom.
 

Cand sunt acasa si oamenii ma intreaba, cand le spun ca ma duc in Romania, ce face mama aici, incerc sa le explic si nu prea le vine sa creada cum a ajuns aici sau cum a ajuns sa-si dedice viata acestei cauze. Dar e astfel pentru ca s-a indragostit de locul asta si de oamenii astia, de voi, cei din seara asta. Iar ca fiu, vreau sa va multumesc tuturor pentru ca ati adoptat-o.
Ethan Hawke
Prezent in persoana la stralucitorul eveniment, actorul Ethan Hawke si-a sustinut mama, care de cativa ani s-a mutat la noi, ca sa ii ajute pe copiii sarmani. Munca de peste an i-a fost rasplatita si de aceasta data. S-au strans din donatii peste 350.000 de euro.

Oameni de televiziune si de afaceri cu toti au lasat sobrietatea la o parte, s-au costumat in personajele preferate si au facut donatii pentru copiii defavorizati din comunitatile sarace ale Romaniei.

Anul acesta, organizatorii au renuntat la traditionala licitatie si au organizat o tombola.

Pantofii Madonnei, cu semnatura cantaretei pe toc, o geanta cu cartile lui Ethan Hawke si o poseta a Andreei Esca au fost cele mai ravnite obiecte.

Cea care a castigat pantofii Madonnei a donat pentru asociatia Ovidiu Rom 10.000 de euro.

Bani danati in acest an vor finanta, printre altele, programul "Fiecare copil in scoala".

VIDEO PROTVPLUS.RO