Vaccinarea anti Covid-19, dezbătută în „Las Fierbinți”. „Vaccinul nu te face Illuminati, nu are cip”

Ultima actualizare: 30-09-2021 22:33
las fierbinti

Problema vaccinării anti Covid-19 a fost „dezbătută” și în „Las Fierbinți”, unde a fost instalat un cort de vaccinare a sătenilor.

Unul dintre ei a spus că vrea se vaccineze pentru „a deveni Illuminati”, moment în care medicul le-a vorbit din suflet și le-a explicat beneficiile vaccinului.

Dorel: Vreau vaccin să mă fac Illuminati.

Medicul: Aveți informații complet greșite. Dacă vreți să creșteți vite, pe cine întrebați? Pe mine sau pe dânsul? Pe Brânzoi? Dacă e să aflați ceva despre vaccin pe cine întrebați? Pe mine sau pe Giani Orlando ăsta?

Robi: Pe dumneavoastră, că sunteți de specialitate. Deci fiecare pe ce se pricepe.

Medicul: Oameni buni, vaccinul nu e obligatoriu, îl face cine vrea, dar ce pot eu să vă spun e că se moare de la virusul ăsta. Sunt complicații pulmonare majore. Dacă sunteți vaccinați și vă îmbolnăviți riscul de apariție a unor forme severe scade. Iar dacă ne vaccinăm mai mulți, de asemenea scade riscul ca acest virus să producă mutații.

Dorel: Păi și cipul care vor să îl bage în noi?

Medicul: Ce cip, domne? Terminați, am auzit de 1.000 de ori prostia asta. Suntem pe o corabie plină de găuri care ia apă, dacă vrei să-ți pui vesta de salvare, ți-o pui, dacă nu, e treaba ta. Dar pe urmă nu te mai miri dacă te îneci. Oameni buni, vaccinul ăsta nu te face Illuminati, nu are cip, nu afectează fertilitatea la femei, sau cine știe ce alte prostii ați mai auzit. E vârful cuceririlor medicale pe care le-a făcut de mii de ani omul, nu dați cu piciorul la așa ceva. Nu spuneți NU doar ca să vă aflați în treabă, vă jucați cu viețile dumneavoastră. Nu aveți copii de crescut, nepoți de dus la școală?

Puteți viziona momentul difuzat joi, 30 septembrie 2021, în videoul de mai jos.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO