Theresa Saldana a murit, la 61 de ani. Actrita supravietuise in trecut dupa ce a fost injunghiata de 10 ori de un fan

Ultima actualizare: 11-06-2016 00:07
Theresa Saldana

Actrita americana Theresa Saldana, cunoscuta din filmul 'Raging Bull' (1980) si din serialul de televiziune 'The Commish', a murit la 6 iunie la varsta de 61 de ani, a informat ziarul Los Angeles Times citand surse ale familiei.

Theresa Saldana este cunoscuta si pentru a fi supravietuit unui atac al unui fan obsedat de ea, care a injunghiat-o de peste zece ori in 1982 la Los Angeles. Dupa atacul suferit, actrita a facut campanie pentru a constientiza populatia despre riscurile la care sunt expuse vedetele din lumea spectacolului in fata celor care le hartuiesc, relateaza Agerpres.

Nascuta in 1954 la New York, Saldana a jucat in filme ca 'I Wanna Hold Your Hand' (1978) si 'Raging Bull', celebrul film asupra campionului de box realizat de Martin Scorsese, cu Robert De Niro in rolul principal, si in care actrita o interpreta pe sotia personajului jucat de Joe Pesci.

Ea s-a orientat ulterior spre televiziune si a jucat in mai multe seriale, uneori episodic, precum 'T.J. Hooker,' 'Matlock', 'Cagney & Lacey', 'Falcon Crest' si 'MacGyver'.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO