"Sunt celebru, scoate-ma de aici!" incepe ASTAZI. Cabral si Bobonete si-au facut tabara in munti, la 400 km de Johannesburg

Ultima actualizare: 18-02-2015 07:01

A mai ramas o zi pana cand vom face cunostinta cu jungla din Africa de Sud si pericolele pe care le ascunde. Cabral, Bobonete si cele 12 vedete care intra in competitie au interactionat deja cu serpi veninosi si insecte periculoase.

De luni, 16 februarie, prin intermediul lor, intram si noi intr-o lume, plina de suspans si primejdii la tot pasul. In jungla africana un singur lucru e sigur: daca nu esti atent la fiecare pas, risti sa fii atacat de reptile, insecte sau aligatori ...

Cu astfel de primejdii se vor confrunta cele douasprezece vedete, care timp de 3 saptamani se vor stradui pe viata si pe moarte, sub ochii telespectatorilor - sa devina regele sau regina junglei. Doar cine are curaj si este mereu cu ochii in patru reuseste.

Pericolul se apropie, inima iti sta in loc de spaima, iar provocarea anului, la Pro TV, naste cele mai intense emotii. De luni seara veti patrunde in lumea fabuloasa a junglei, in tabara amenajata in munti, la peste 400 de kilometri de Johannesburg.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO