Sunt celebru, scoate-ma de aici! Andreea si Mihai au inghitit cele mai scarboase lucruri, ca sa faca rost de mancare


Ultimul update: Duminica 22 Februarie 2015 07:06
Data publicarii: Joi 19 Februarie 2015 19:43
Categorie: Stiri Mondene

S-a marit familia concurentilor de la "Sunt celebru, scoate-ma de aici". Alina Plugaru si Gabi Jugaru au ajuns si ei in jungla.

Intre timp, Andreea si Mihai au trecut cu succes prin proba "Lingura unsuroasa", insa grupul nu s-a ales cu premiul mult ravnit, pentru ca Dorian a incalcat regulamentul. El, dar si Ruby, Gina si Alina, vor participa acum la testul: "Macel in pantaloni".

La proba "Lingura unsuroasa", Andreea Moldovan si Mihai Traistariu au inghitit cele mai scarboase lucruri cu putinta, ca sa faca rost de mancare pentru intreaga echipa. Intai au mancat plaman de miel pregatit in stil african. Apoi, fiecare a primit cate patru viermi si sase ochi de peste. Delicatesele de final: un ou fermentat, urmat de un shake din viermi si insecte uscate.

Andreea si Mihai au castigat 12 portii de mancare. Nu s-au putut bucura de ele, insa, pentru ca Dorian a incalcat regulamentul. "S-au gasit mai multe pliculete de zahar si cafea si din cauza asta mancam orez si fasole", spune Gina.

Dorian a plans si a promis ca nu o sa manance nimic. De altfel, el s-a remarcat pana acum ca fiind "baiatul bun" din toate punctele de vedere. Saritor si politicos, in prima editie s-a oferit sa-i care bagajul Andreei Moldovan. A trecut cu mult curaj prin doua "provocari ale junglei", in care si-a invins teama de reptile, gandaci si rozatoare. Si nu in ultimul rand a uimit doamnele cu fizicul sau.

In tot acest timp, Pacha Man a incercat sa-si castige hrana altfel. Alaturi de Morosanu, a plecat la pescuit. Pacha Man, a invatat de mic sa se descurce in orice situatie, intr-o scoala de corectie. Acolo a devenit cel de astazi: glumet, sincer si prietenos.

Pro TV a fost miercuri seara lider absolut de audienta. La nivelul publicului comercial, a obtinut un rating dublu fata de urmatorul post clasat.

TELESPECTATORII SUNT SINGURII CARE POT DECIDE SOARTA CONCURENTILOR PRIN SMS SAU APEL LA 1264 TARIF 0,5 EURO, TVA INCLUS.

Cei de acasa au decis prin sms si apel la 1264 ca Ruby, Gina, Dorian si Alina sa participe la proba "macel in pantaloni" joi seara.

La astfel de provocari vor fi nevoiti sa participe Alina Plugaru si Gabi Jugaru, care s-au alaturat echipei. Emisiunea poate fi urmarita si pe www.voyo.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO