Ai nasul carn? Esti imatur. Vezi ce spune nasul despre tine. Galerie FOTO

Ultima actualizare: 24-10-2012 20:04
Tom Cruise

Trasaturile fetei spun foarte multe lucruri despre personalitatea omului, asta sustin cercetatorii. Profesorul Abraham Tamir a descoperit, in urma unui studiu, ca exista 14 tipuri de nasuri si ca fiecare spune ceva despre caracterul posesorului.

 

Tamir a realizat mii de fotografii prin diferite centre comerciale din Europa cu persoane al caror nas avea ceva interesant. Apoi a sortat 1.300 dintre ele si a ajuns la concluzia ca exista 14 forme de nas, de la cel carn pana la cel acvilin.

Cel mai comun nas, mai ales in randul barbatilor, este nasul carnos si este cel mai bine ilustrat de cel al Printului Philip.

Persoanele care au acest tip de nas sunt de obicei generoase, sensibile si altruiste.

Din pacate insa, nasul carnos si cel coroiat, cum este cel al Barbrei Streisand, sunt printre cele mai putin atractive.

La capitolul nas atractiv premiul cel mare ii revine fotbalistului Wayne Rooney, care, potrivit specialistilor, are unul dintre cele mai atractive nasuri din lumea intreaga. Un nas carn, precum cel al sportivului, descrie o persoana imatura.

Nasul roman, care poate fi vazut si la actorul Tom Cruise, descrie persoane ambitioase, curajoase si cerebrale.

Starul din Harry Potter, Daniel Radcliffe, intra la categoria nas acvilin. El descrie o persoana buna in afaceri.

Potrivit profesorului, Kate Middleton are un nas atractiv. Forma nasului sotiei printului William este des intalnita in picturile marilor artisti, ceea ce inseamna ca era vazut ca fiind un nas frumos.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO