Sportivul român care a devenit fotograful vedetelor de la Hollywood. Cum i-a lansat cariera Jason Momoa

17-01-2021 07:32


Un fost atlet de performanță, stabilit peste ocean de 11 ani, este acum fotograf al vedetelor de la Hollywood.

Alex Mihăilescu, medaliat în competiții internaționale la 60 și 110 metri garduri, a sărit în altă etapă a vieții sale după ce a primit cadou... un aparat foto.Pe care, la acea vreme, nici nu știa să-l folosească. Totul a început dintr-o curiozitate care i-a deschis drumul spre noua să pasiune.

Experiența lui Alex de fotograf pe covorul roșu a început după ce a primit un aparat foto profesional, pe care nu știa să-l folosească. Așa că a s-a înscris la un curs, în New York, acolo unde stă de 11 ani. Odată ce a prins tainele fotografiei, și-a depus CV-ul la o agenție, iar de acolo a fost trimis la primele evenimente mondene, pentru a imortaliza... vedetele.

Alex Mihăilescu, fotograf: "Jason Momoa mi s-a părut cea mai cool vedetă de la Hollywood. A avut o prezentare de film, unde a venit fără încălţări, cu multe inele, iar după ce i-am făcut poze, l-am rugat să fac un selfie cu el şi atunci a zis 'come here', m-a luat de gât şi mi-a pus pumnul în faţă. Mi s-a părut foarte cool şi interesant."

,,Pumnul” lui Jason Momoa pare că l-a împins spre Alex către o carieră în fotografie. De atunci, fostul sportiv a participat la nenumerate gale și spectacole, unde a imortalizat vedete precum Mariah Carey, Thalia sau Irina Shayk. Au urmat prezentările de modă...

Alex Mihăilescu, fotograf: ,,John Varvatos designer-ul, Donna Karan, la Fashion Week i-am făcut Adrianei Lima.."

Alex simte că mai are multe de realizat în New York. Așteaptă însă că în orașul despre care se spune că nu doarme niciodată să revină atmosfera de dinainte de pandemie.

,,A fost o panică totală nimeni nu ştia ce se întâmplă, cum se tratează, oraşul a fost foarte pustiu, foarte gol, era pustiu şi lumea a stat în case. Nu ştiu dacă m-aş muta definitiv, dar momentan îmi place să stau acolo. Îmi place ce fac şi îmi place să stau la New York momentan."

Nu exclude însă revenirea acasă, în România.


VIDEO PROTVPLUS.RO