Singurul film din istorie care a reusit asta. Recordul pe care l-a inregistrat Jurassic World, in doar 3 zile

Ultima actualizare: 19-06-2015 07:07

"Jurassic World", cea mai noua ecranizare a aventurilor cu dinozauri din filmul-cult "Jurassic Park", bate toate recordurile in materie de incasari.

In primele 3 zile de la premiera s-au vandut bilete de peste 512 milioane de dolari, o performanta neatinsa pana acum de niciun alt film.

"Jurassic World a muscat o bucata zdravana din publicul acestui sfarsit de saptamana".

" Lansarea Jurassic World a fost curata "dino-mita"!

Cu jocuri de cuvinte izbutite, presa americana saluta recordul absolut de incasari stabilit de "Jurassic world".

Jumatate comedie, jumatate thriller, filmul - de aceasta data doar produs de Steven Spielberg - se petrece intr-un parc de distractii - cu dinozauri. Pentru a atrage mai multi vizitatori, oamenii de stiinta creeaza in laborator un hibrid de dimensiuni colosale. Lesne de ghicit, dihania scapa de sub control iar eroii filmului se chinuiesc sa readuca lucrurile pe fagasul normal.

Americanii au cheltuit la sfarsitul saptamanii trecute aproape 209 milioane de dolari pe bilete la film, iar in restul lumii s-au strans alte 315 milioane, dintre care 100 de milioane numai in China.

Cum de a reusit "Jurassic World" sa intreaca pana si cele mai optimiste asteptari? Este 3D, asadar biletele sunt mai scumpe, iar puterea vedetei si-a spus cuvantul: Chris Pratt este unul dintre cele mai bine cotate staruri de la Hollywood. Nu trebuie neglijat nici factorul nostalgie. Studiourile Universal au avut grija sa difuzeze saptamana trecuta pelicula originala, "Jurassic Park" , pe canalele sale de filme.

Paul Dergarabedian, analist media: "Nostalgia, "genealogia" si mostenirea. Asta e formula prin care Jurassic World a batut toate recordurile la sfarsitul saptamanii trecute. Oamenii chiar iubesc seria Jurassic, iar noul film reia cele mai bune elemente din cel original si le actualizeaza pentru publicul de astazi".

Nu este primul succes marca Jurassic.

"Jurassic Park", regizat de Steven Spielberg in 1993, a fost primul film care a adunat 50 de milioane de dolari numai in primul week-end.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO