SINGUR ACASĂ II – Pierdut în New York, pe 14 decembrie de la 20:00, la PRO TV

Ultima actualizare: 14-12-2019 16:21
singur acasa 2
Pro TV

SINGUR ACASĂ 2. De Sărbători, căldura vine din interior. Te relaxezi pe îndelete. Ești între ai tăi și totul e magie! Așa cum spune tradiția, Kevin revine la PRO TV și, la fel ca în fiecare an, este SINGUR ACASĂ!

 

Singur acasă II, 14 decembrie, la PRO TV

Pe 14 decembrie, Macauley Culkin ajunge să fie Singur acasă II – Pierdut în New York. În loc de Florida ajunge în New York și întâmplarea face să se întâlnească, din nou, cu hoții pe care reușise să-i bage în închisoare.

De aici, totul ajunge să fie o adevărată cursă prin oraș, dar știm cu toții deznodământul! Acțiunea continuă de la 22:30, când polițistul John McClane descoperă un grup terorist în aeroport și, bineînțeles, nu poate să nu se implice și să încheie cu celebrul #yipeekayey.

Singur Acasă este pe ProTV şi online pe ProTV Plus.

 

Singur acasă III

 

Singur acasa 3 vine tot sâmbătă, tot de la 20:00, dar pe 21 decembrie. Ce se întâmplă atunci când ai varicelă și trebuie să stai acasă?...aperi casa ta și chiar și ale vecinilor din cartier!

Alex Pruitt dovedește că poate învinge atât niște hoți de renume internațional, cât și poliția, care îi urmărește pe aceștia de ani de zile. Iar de la 22:00 avem Răzbunare infernală în Greu de ucis 3, John McLane trece printr-o perioadă grea: s-a despărțit de soție, a fost suspendat din funcție și acum trebuie să-i facă jocul lui Simon. #singuracasa #greudeucis
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO