Si vedetele plang! Accidentatii si bolnavii din 2008

Lili Sandu

E greu de crezut ca si celebritatile sufera. Suntem obisnuiti sa le vedem aratand impecabil si zambind. Dar multe dintre ele, de la noi sau de pe alte meleaguri, au trecut prin perioade dificile si au aflat ca sanatatea-i mai buna decat toate.

Lili Sandu a avut un an ghinionist. Cu doua zile inainte de inceperea concursului Dansez pentru tine, ea si-a rupt o coasta la antrenamente si a fost nevoita renunte la competitie.

Mihai Constantinescu a scapat cu bine dupa o interventie chirurgicala pe cord. Artistul a fost diagnosticat cu cinci boli de inima si a fost operat la Targu Mures.

Zvonurile despre destramarea formatiei 3rei Sud Est si-au spus cuvantul asupra starii de sanatate a lui Viorel. El a ajuns la Spitalul Municipal din Constanta, fiind diagnosticat cu afectiuni hepatice.

Catalin Botezatu s-a imbolnavit grav in timp ce era la Paris. O raceala s-a transformat in septicemie, iar designerul a fost la un pas de moarte! Catalin Botezatu a mai avut probleme de sanatate. A facut infarct de doua ori, o data in 2001 si a doua oara in 2006.

Citește și
Victoria Beckham
Cine s-a imbracat bine si cine a lasat de dorit in 2008
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Dan Helciug a tras, anul acesta, o spaima mare, solistul trupei Spitalul de Urgenta fiind implicat intr-un accident rutier. Din fericire pentru el, a scapat cu rani minore, insa colegul de formatie, Emil n-a fost atat de norocos, caci s-a trezit cu capul spart.

Radu Pietreanu, umoristul de la Vacanta Mare, s-a ales cu o fractura la glezna, care l-a tinut in ghips o luna de zile. Acesta a ajuns la spital dupa ce a fost lovit, in timp ce se afla pe motocicleta, de un autoturism.

Rita Muresan s-a accidentat pe aeroport. De frica sa nu se strice ambalajul unui cadou care i-a alunecat de pe caruciorul de bagaje, creatoarea de moda a sarit sa-l prinda si s-a ales cu o dubla fractura la mana dreapta.

Sexy Israela a ajuns la spital chiar in noaptea nuntii sale. Un invitat mai zelos a luat-o in brate, dar a cazut apoi peste ea si i-a fracturat bazinul. Vedeta si-a petrecut perioada urmatoare in scaunul cu rotile.

Si peste hotare a curs sange

Vedetele din strainatate n-au avut nici ele un an usor. Cea care detine recordul la numarul de spitalizari este Amy Winehouse, experta la amestecat alcoolul cu drogurile.

Diva pop, Britney Spears, a fost luata cu targa direct de acasa, dupa ce a facut o criza de nervi, care si-a pus amprenta pe starea ei generala de sanatate. Se pare ca artista a fost la un pas de a-si face rau, dupa ce a pierdut custodia celor doi copii, in favoarea fostului sot.

Christina Applegate, interpreta lui Kelly din Familia Bundy, a tecut in 2008 peste o incercare foarte dificila. Actrita a fost diagnosticata cu cancer mamar si a fost nevoita sa-si faca o dubla masectomie. Si Tony Braxton a ajuns la cutit, dar, din fericire pentru ea, tumora de la san a fost benigna.

Ben Stiller incheie anul cu o mana in ghips. Actorul s-a accidentat in vacanta, in timp ce facea snowboarding. Si Morgan Freeman si-a fracturat serios bratul, dupa ce s-a rasturnat de cateva ori cu masina. Unul dintre membrii trupei Tokio Hotel a fost implicat, de asemeni, intr-un accident de masina. Gustav Schaefer s-a izbit cu autoturismul de un tramvai si a ajuns la spital cu rani usoare.

Travis Barker, bateristul formatiei Blink 182, a scapat cu viata in urma parbusirii unui avion. El a suferit arsuri pe aproape toata suprafata corpului, in timp ce alti patru oameni au decedat. Solistul de la Red Hot Chilli Peppers, Anthony Kiedis, a fost cat p-aci sa-si dea duhul din cauza unei boli de rinichi cu care se lupta de ceva vreme. Surse din anturajul lui Anthony Kiedis spun ca solistul mai avea putin si intra in blocaj renal.

Liza Minnelli a uitat sa bea lichide si a ajuns la spital deshidratata, iar Janet Jackson si-a anulat un turneu intreg din cauza unor ametelei. Winona Rider a demonstrat ca nu prea-i place sa zboare, caci i s-a facut rau tocmai in avion, actrita aterizand direct la un spital din Londra.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Gafe celebre ale vedetelor in 2008!
Gafe celebre ale vedetelor in 2008!

La sfarsit de an e vremea pentru bilanturi. Nu doar la capitolul realizari, succese, nasteri si casatorii.

Cine s-a imbracat bine si cine a lasat de dorit in 2008
Cine s-a imbracat bine si cine a lasat de dorit in 2008

De bine, de rau, cam acestea sunt imaginile care ni s-au imprimat pe retina de-a lungul anului, in ceea ce priveste vestimentatia celebritatilor. Avem categoria "bravo, fata", dar si brigada "la ce te gandeai?".

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.