Selena Gomez a vorbit, în premieră, despre transplantul de rinichi suferit în vară

31-10-2017 14:12

Cântăreaţa şi actriţa Selena Gomez a vorbit pentru prima oară, într-o emisiune la postul NBC , despre transplantul de rinichi pe care l-a primit în această vară.

A venit la interviu împreună cu donatoarea, cea mai bună prietenă a ei, care n-a stat pe gânduri când a aflat că Selena are nevoie de ajutor.

Şi viaţa amoroasă a Selenei trece prin schimbări. Vedeta s-a despărţit de cântăreţul The Weeknd, cu care era împreună de 10 luni, şi s-a apropiat din nou de fostul ei iubit, Justin Bieber. Cei doi au fost fotografiaţi împreună de două ori.

Selena Gomez: ”Nu am vrut să cer ajutorul nimănui. Gândul că ar trebui să cer unei persoane din viaţă mea să mă ajute era foarte dificil pentru mine. Însă ea s-a oferit şi a făcut-o. În afară de faptul că am avut pe cineva cae s-a oferit să o facă, este incredibil de greu să găseşti pe cineva compatibil. Faptul că era compatibilă cu mine a fost incredibil.

După ce am primit transplantul de rinichi, mi-a dispărut artrita, boala lupus de care sufărm are şanse mici să recidiveze, tensiunea s-a reglat, am mai multă energie şi o viaţă mai bună.


VIDEO PROTVPLUS.RO