Scena de sex gay intr-un joc video! VEZI VIDEO!

Ultima actualizare: 31-10-2012 19:31

Descoperire surprinzatoare pentru gamerii din intreaga lume, care au aflat ca jocul "Dragon Age: Origins", recent lansat, contine e scena secreta, in care un barbat si un elf sunt protagonistii unui act sexual.

 

Imaginile, care duc cu gandul la controversatul film "Brokeback Mountain", le sunt afisate jucatorilor doar daca acestia gasesc combinatia potrivita de replici, pentru a-l seduce pe Zevran, elful razboinic. "Vreau sa discutam o chestiune personala", "Vrei sa mergem in cortul meu?" si "Pun pariu ca esti bun la o gramada de lucruri" sunt doar cateva dintre liniile de dialog.

Cele doua personaje apar apoi fara haine, imbratisandu-se pasional si facand alte gesturi specifice unei partide de amor.

Asa cum era de asteptat, imaginile au starnit comentarii dezaprobatoare dupa ce au fost postate pe internet, insa au existat si gameri care i-au felicitat pe creatorii jocului, tocmai pentru scenele respective.

Personaje sau teme homosexuale au mai aparut si in jocurile "Grand Theft Auto" sau "Call of Duty", renumite pentru violenta grafica.

Lansat la inceputul acestei luni, "Dragons Age: Origins" are un scor de 91 de puncte din 100 pe site-urile de specialitate, fiind apreciat, printre altele, pentru "actorii digitali credibili".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO