Sara si Vintila isi cauta “Asistente cu talente”


Ultimul update: Luni 26 Martie 2012 07:44
Data publicarii: Marti 08 Iunie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene
ProFM

Pentru ca tot este la moda in showbizz, Sara si Vintila, DJ-ii care dau “Alarma” in fiecare dimineata la ProFM, s-au pus pe cautat “asistente cu talente”.

Baietii au nevoie de doua fete dragute, bune “la vorba si la trup”, descurcarete si… matinale. In fiecare dimineata cei doi DJ vor pune fetele la treaba dupa bunul lor plac: sa citeasca stirile, sa prezinte meteo, sa le faca masaj, sa aduca fotografii cu situatii amuzante surprinse prin Bucuresti si tot felul de alte “munci”.

“Eu si George ne-am saturat sa tot citim prin ziare de asistentele de la TV, asa ca ne-am decis sa introducem un nou concept: asistenta de la radio. Fetele noastra vor avea insa mult mai multe task-uri: nu trebuie sa fie doar frumoase, ci sa aiba si ceva de spus”, a declarat Sara.

Am stat, ne-am gandit si am ajuns la concluzia ca avem nevoie de doua “sageti” care sa ia pulsul orasului, sa deschida usi si sa rezolve treburi”, spune George Vintila.

Incepand de marti, 8 iunie, timp de trei saptamani, toate cele care corespund acestor cerinte se pot inscrie pentru preselectie pe site-ul www.profm.ro. Trebuie doar sa completeze un formular cu date personale, sa trimita cateva fotografii si sa raspunda unor intrebari “cheie”.

La finalul perioadei de inscriere, Sara si Vintila vor organiza o preselectie, in urma careia vor alege cele doua “Asistente cu talente”.

Tonul de apel care-ti mareste sanii, descoperit de Sara si Vintila
Smiley recunoaste ca ii simte lipsa iubitei sale
FULLSCREEN
Sara si Vintila isi cauta “Asistente cu talente”
  • /

Sursa: ProFM

VIDEO PROTVPLUS.RO