Carte de condoleanţe, deschisă la Galeria Mobius din Capitală în memoria lui Andrei Gheorghe

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

La despărţirea de Andrei Gheorghe nu se vor ţine discursuri larcimogene, pentru că nici el, cu inteligenţa lui ascuţită şi ironia, chiar autoironia, care l-a caracterizat dintotdeauna, nu şi-ar fi dorit aşa ceva.

Toţi cei care l-au preţuit pe Andrei Gheorghe, cunoscutul om de radio şi televiziune, îşi pot lua rămas bun de la el, la Galeria de artă Mobius, stradă Mendeleev din Capitală.

Aici a fost deschisă o carte de condoleanţe şi sunt proiectate fotografii personale din arhiva omului de radio şi televiziune.

"Salutare Natiune! Fiul tau Andrei a plecat dintre noi, a plecat asa cum a venit, ca o explozie care nu stie sa ceara voie la nimic. Fiul tau Andrei a fost si fiu rispitor si cel mai blajin crestin. Fiul tau nu s-a temut sa fie liber, sa spuna ce crede, sa traiasca cum crede. Si-a iubit copiii, familia, si femeile, radio-ul, tv-ul, presa scrisa si online-ul, filmele si toate manifestarile culturale inteligente. Iubea si stiinta sau poate mai degraba o respecta, nimic din ceea ce merita nu a scapat neiubit de Andrei. Si da, stia sa certe pe masura iubirii sale, putea certa de la cel mai mic puradel pana la tine, Natiune. Certa somand o schimbare, nu-i facea placere, spera ca ceilalti sa inteleaga, sa evolueze, sa creasca, chiar si impotriva dorintei sau putintei lor. Asa era el, Natiune, fiul tau Andrei, iubitul meu barbat, minunatul lor tata, si senzationalul vostru coleg mai mare, dar nu atat de mare incat sa fi trebuit sa plece... Statea prost cu rabdarea, s-a grabit....

Va puteti lua ramas bun de la Andrei Gheorghe, joi 22 Martie si Vineri 23 Martie, la Galeria Mobius, Str Mendeleev D.I. nr 2, Sector 1, Bucuresti. Dorinta exprimata in nenumarate ocazii a fost ca la moartea sa fie incinerat. Asadar, incinerarea are loc Sambata 24 martie, la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, ora 10 a.m", este mesajul publicat pe pagina de Facebook a lui Andrei Gheorghe.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO