Românii au Talent. Peste 2,2 de milioane de români s-au bucurat de spectacolul #unusiunu

Ultima actualizare: 10-04-2021 13:20
romanii au talent

Chiar dacă lucrurile nu au revenit la normal în realitatea care ne înconjoară, este ceva ce nu s-a schimbat niciodată: talentul concurenților care urcă pe scenă vinerea și lunea în cel mai iubit show de divertisment din România.

Aseară, în fața juraților au venit tineri cu speranțe mari de afirmare în domeniul cântatului, dansului sau al pianului, dar și experimentați care iubesc să fie în fața publicului, dar nu au devenit cunoscuți până acum.

Printre aceștia s-a aflat și Ștefan Știucă, însoțit de trupa lui, The Mob. Simpaticul solist a oferit una dintre cele mai sincere declarații despre modul în care se simte un artist în perioada de pandemie: ”Suntem aici să vă intrăm în case, legal. Acest show este fereastra deschisă către lume când ușile sunt închise”. Interpretarea lor a fost una de senzație, reușind să atragă laudele juraților și cei 4 de DA. Încântată de ceea ce a auzit, Andra a declarat: ”M-am bucurat de fiecare notă”, iar Smiley, care-l mai ascultase pe Ștefan în trecut, nu s-a ferit să admită: ”Rămân la părerea mea: ești artist”.

Emisiunea Românii au talent a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 11.9 puncte de rating și 28.8% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 9.2 puncte de rating și 22.3% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:29 – 23:08, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 9.8 puncte de audiență și 28.3% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 7.3 puncte de rating și 21% share.

Peste 2.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 21:17 peste 2.8 milioane de români se uitau la PRO TV.

Best Boom, Daria Șărban, Young Tap Stars, Ștefan Știucă & The Mob Band, Carla Palamariu, George Iota, Nali Dobrin, Petrică Uțanu, Antoine Dupre și Natalia Tatarintseva sunt concurenții calificați în următoarea etapă.

Nu ratați luni seara, de la 20:30, o nouă ediție în care concurenții sunt deciși să fure DA-urile juraților și să se califice în următoarea etapă pentru a fi mai aproape de visul lor: acela de a fi recunoscuți pentru talentul lor #unusiunu!

Românii au talent - #unusiunu

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO