Robin Wright, din House of Cards, poze rare în costum de baie

Ultima actualizare: 14-05-2020 13:19
Robin Wright plaja

Actrița Robin Wright, care a jucat alături de Kevin Spacey în serialul „House of Cards”, apare rar îmbrăcată sumar. Recent, ea a dezvăluit una dintre fotografiile ei favorite.

Robin Wright, pe care o știți mai ales pentru rolul Claire Underwood din House of Cards, apare foarte rar în costum de baie. Aflată în izolare, actrița de 54 de ani și-a amintit de vacanța ei din Capri de acum 2 ani, pe care nu o va uita niciodată.

Special pentru fanii ei, actrița a postat pe Instagram o fotografie realizată pe plajă, în insula italiană. „Asta e una dintre favoritele mele”, a scris actrița. Reacțiile au fost incredibile.

Sunt un mare fan al tău. Când acest coșmar se va termina, te rog vino în Italia. Ești splendidă”, a comentat un admirator.


Îmi amintesc când te-am văzut prima dată. Erai la Chelsey Lately (show de comedie – n. red.) și aveai această prezență magică, ceea ce era captivant. Apoi am realizat că ai jucat în câteva filme pe care le-am iubit. Ești o persoană care se metamorfozează frumos prin rolurile sale”, i-a scris un alt admirator.

Robin Wright e căsătorită cu Clément Giraudet, VIP Relations Manager al casei Yves Saint Laurent. Cei doi s-au căsătorit în mare secret în luna august a anului 2018.

Unul dintre cele mai apreciate filme în care a jucat este Forrest Gump, unde a făcut cuplu de Oscar cu Tom Hanks.

Însă, una dintre cele mai apreciate fotografii de pe Instagram este una în care Robin Wright apare în costum de baie, la plajă, în adolescența ei.


Înapoi în timp, împreună cu mătușa mea, Jan”, a scris actrița în dreptul fotografiei.

Robin Wright a fost la București în 2018, iar Cristian Leonte a avut privilegiul să vorbească cu ea despre filmările care erau în toi la cel de-al șaselea sezon (ultimul) al serialului House of Cards. Tot atunci, actrița a vorbit despre cât la sută din film e realitate și cât e ficțiune. Citiți interviul complet AICI!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO